mortality
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 9
Aslında bu şekilde haberlerin yayınlanmasına izin verenlerde kabahat. Çok açık ve net bir şekilde ortamı germe amaçlı yapılan bir haber olduğu apaçık ortada. zaten bu haberi yapan arkadaşta sanırım Gs den bunun için belli bir ücret alıyor. Onu da geçtim her fenerbahçe ile ilgili uydurma, akla mantıga sığmayan habere nasıl olurda kanar onu da anlamış değilim. Bu kadar mı at gözlüğü takmış( sadece o değil bu haberin yorumlarına bakınca onun gıbı onlarcası oldugu üzücü malesef) ve etrafında ki hiçbirşeye aldırış etmeden En doğrusunu Ben bilirim, Benim söylediklerim Hep Doğru, Siz Hiçbirşey bilmiyorsunuz. Benim yaptığım Bütün Haberler Doğru, Başkasının Yatığı Haber kaynağı saçma, Benim Yaptığımda Haber kaynağı Yok ama Yani Bildiğiniz gibi Ben Hep En Doğruyum. Ben En büyüğüm... Uzadıkça uzar sanırım bu. Şu haber kaynağı doğru çıksın Ben SDN den uzaklaşırım arkadaş bu kadar açık ve net konuşuyorum. Ama sende yaptığın haber kaynağına güveniyorsan Haydi bakalım doğru çıkmazsa sen uzaklaşacak mısın ?