Yıldırım Demirören İle Fenerbahçe Yöneticilerinin Şok Telefon Kaydı!

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Aslında bu şekilde haberlerin yayınlanmasına izin verenlerde kabahat. Çok açık ve net bir şekilde ortamı germe amaçlı yapılan bir haber olduğu apaçık ortada. zaten bu haberi yapan arkadaşta sanırım Gs den bunun için belli bir ücret alıyor. Onu da geçtim her fenerbahçe ile ilgili uydurma, akla mantıga sığmayan habere nasıl olurda kanar onu da anlamış değilim. Bu kadar mı at gözlüğü takmış( sadece o değil bu haberin yorumlarına bakınca onun gıbı onlarcası oldugu üzücü malesef) ve etrafında ki hiçbirşeye aldırış etmeden En doğrusunu Ben bilirim, Benim söylediklerim Hep Doğru, Siz Hiçbirşey bilmiyorsunuz. Benim yaptığım Bütün Haberler Doğru, Başkasının Yatığı Haber kaynağı saçma, Benim Yaptığımda Haber kaynağı Yok ama Yani Bildiğiniz gibi Ben Hep En Doğruyum. Ben En büyüğüm... Uzadıkça uzar sanırım bu. Şu haber kaynağı doğru çıksın Ben SDN den uzaklaşırım arkadaş bu kadar açık ve net konuşuyorum. Ama sende yaptığın haber kaynağına güveniyorsan Haydi bakalım doğru çıkmazsa sen uzaklaşacak mısın ?

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
vah vahhhh, yalansu, tdk, rok gibilerin son çırpınış yalan haberlerini sadece gsliler inanıyor, he birde tsliler. kaç kere ellerinde patladı yalan haberleri. :D

gördük bunların hükümet hakkında ki haberlerini de, spor haberlerini de vs...

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
yuhhhh la yuhhh ses kaydı düşsünde piyasaya ozaman daha net olur

Ketumm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
dün Baransu bi TV programına çıktı bu ses kaydını sordular ben o ses kaydını statta dinledim çok gürültü vardı ama sesler benziyordu sanki gibisinden şeyler diyor

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
bizde yedik.böyle bir konuşmanın olmucağını 3 yaşındaki çocuk bile bilir.Neden çünkü telefonun dinlenmediğini düşünmeyen insan kalmadı türkiyede.

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
bizde yedik.böyle bir konuşmanın olmucağını 3 yaşındaki çocuk bile bilir.Neden çünkü telefonun dinlenmediğini düşünmeyen insan kalmadı türkiyede.

Dinlense ne olur dinlenmese ne olur sonuç aşikar ama bu adamlar dinlendiği taktirde bile böyle şeylere devam ediyor.