Yılbaşı şiiri...!

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Dinimizde noelede yılbaşınada yer yok bu çok net bi kere hepimiz bunun bilincinde olalım.Noel yılbaşı adına ne diyosanız artık tüm dünyada bu ve bunun gibi bizde yeri olmayan günlerde alkol uyuşturucu ve zina başı çeken büyük günahlardandır özellikle ülkemizde.Herkesin yaşamı hayatı kendisini ilgilendirir elbette fakat bizim tarihimiz geçmişimiz soyumuz ecdadımız dinimiz dilimiz bellidir.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Cafcalı kutlamalar falan boş iş bunlar. Her yılbaşına bilgisayar başında oyun oynayarak falan girdim bu sene de öyle olur herhalde.
Arkadaş işsiz misiniz? Kıytırık yıl başının neyini kutluyorsunz yahu. İnsan üşenir bu kadar gereksiz bir şeyi kutlarken

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Cafcalı kutlamalar falan boş iş bunlar. Her yılbaşına bilgisayar başında oyun oynayarak falan girdim bu sene de öyle olur herhalde.
Arkadaş işsiz misiniz? Kıytırık yıl başının neyini kutluyorsunz yahu. İnsan üşenir bu kadar gereksiz bir şeyi kutlarken
Benim için de diğer günlerden hiç bir farkı yok olmamalıda zaten.Samimi arkadaşlarımın hepsine yazdım bugün yılbaşı kutladığınızı duyarsam bana selam vermeyin bi daha diye :)Böyle saçmalıklara karşı çevremizi uyarmalı ve bilinçlendirmeliyiz zaten alttan gelen neslin ne bayram bildiği var ne kandil hakikaten her geçen gün kötüye gidiyoruz ahlak edep ve kültür olarak

Süpürgesiz cadı

Profesör
Reaksiyon puanı
617
Bu mesajları görünce dünyanın sandığım kadar kötü olmadığını düşünüyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yılbaşına outlast yükleyerek girdim. Çok saçma bir yıl olacak. :D