Yılbaşı gecesinin fiyaskoları!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Katılım
5 Kasım 2007
Mesajlar
9,864
Reaksiyon puanı
255
Puanları
1,263
Tarkanlı TRT sınıfta kaldı, gecenin birincisi Ali Kırcalı Show TV oldu.



Yılbaşının galibi Show Tv oldu. Ali Kırca ve Acun Ilıcalı Show'u zirveye taşırken, Tarkanlı TRT ancak 5. olabildi.

Yılın son gününü dört kategoride birden Show TV önde kapadı.Prime Time'a Acun Ilıcalı'nın yarışmasını koyan Show TV peşine de ünlü şarkıcıların eski konser görüntülerini bağladı ve rakiplerini geçti. Kanal D prime time tüm izleyicide ikinci kanal olurken, AB grubunda ATV ikinci sırayı aldı. 5 şarkı için 750 bin YTL aldığı ileri sürülen ancak iddianın doğrulanmadığı Tarkanlı TRT ise yılbaşı gecesi izlenme oranlarında ancak beşinci sırayı yakalayabildi.

Yılbaşı gecesi kıyasıya yarışan TV kanalları arasında Tarkanlı TRT’nin ipi göğüsleyeceği sanılıyordu. Ancak beklenen olmadı. Ana haber bülteninde; 'Tarkan'a ödenen miktar, iddia edilenin 10'da 1'i bile değil' diye açıklama yayınlayan TRT yılbaşı gecesi “Prime Tıme”da beşinci tam gün ortalamasında ise ancak altıncı sırada yer alabildi. Bu arada, Tarkan'ın playback yaptığı görüldü. Yılbaşının galibi Show TV olurken ikinciliği Kanal D, üçüncülüğü de ATV aldı. Onları Fox, TRT ve Star izledi. İşte kanalalrın dünkü genel performansı.



ÜNLÜ SANATÇILAR KANAL KANAL GEZDİ
Yılbaşı ekranlarının tek canlı yayını ATV'deki Kenan Doğulu konseriydi. Diğer kanallar ise banttan yayın yaptı. TRT'nin anonsları canlı, sanatçıların konserleri ise banttandı.

Sibel Can ve Ebru Gündeş kanal kanal dolaşarak pişti oldular. Sibel Can TRT ve Star'da yılbaşı ekranlarına çıkarken, Ebru Gündeş de Fox ve Star'da ayrı ayrı ekrana çıktı.

Showmen Okan Bayülgen'de Kanal D'de banttan Huysuz Virjin ile yılbaşı özel eğlence programı sunarken, NTV'de de Müjde Ar ile canlı yılbaşı programını yaptı.

YILBAŞININ GALİBİ SHOW TV
Show TV “Prime Tıme”da 29.7 raytingle gecenin en çok izlenen kanalı olurken tam gün izlenme oranında da 17.8 reytingle yine ilk sırayı aldı. Show’u sırasıyla Kanal D, ATV, Fox izledi. TRT beşinci, Star ise altıncı oldu. İşe kanalların yılbaşı programlarının izlenme oranları:

Total Prime Time

SHOW 29.7
KANAL D 14.2
ATV 11.7
FOX 6.3
TRT 6.0
STAR 5.3
STV 4.5
KANAL 7 3.4
KANAL 1 2.2
FLASH 1.9
CİNE 5 0.6

Total tüm gün

SHOW 17.8
KANAL D 12.4
ATV 9.5
STAR 7.3
FOX 6.7
TRT 5.5KANAL 7 5.2
STV 4.6
KANAL 1 3.2
FLASH 2.6
CİNE 5 1.6

AB Prime Time

SHOW 27.4
ATV 18.9
KANAL D 10.2
TRT 9.0
STAR 7.3
FOX 4.5
STV 2.1
KANAL 1 2.0
FLASH 1.1
KANAL 7 1.1
CİNE 5 0.5



AB Tüm Gün

SHOW 16.6
KANAL D 13.1
ATV 12.5
STAR 8.3
TRT 8.0
FOX 4.9
KANAL 1 2.7
KANAL 7 2.7
STV 2.6
FLASH 1.3
CİNE 5 1.1

Kaynak:http://www.kenthaber.com/Arsiv/Haberler/2008/Ocak/01/Haber_311301.aspx
 

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Katılım
24 Kasım 2006
Mesajlar
8,774
Reaksiyon puanı
577
Puanları
0
Tarkan' ın çok da umurundaydı. Adam programa çıktı playback yada canlı (tartışılır) şarkılarını söyledi ondan sonra parasını aldı bastı gitti. :)
 

hakanotuken

Öğrenci
Katılım
1 Ocak 2008
Mesajlar
23
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
bu reyting ölçümlerini niye dikkate alıyosunuz ki bu sadece sanırım 5000 ailenin izlediği, bunlar tüm türkiye verisi değil
 

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Katılım
10 Eylül 2007
Mesajlar
9,865
Reaksiyon puanı
153
Puanları
243
chimera dedi ki:
Tarkan' ın çok da umurundaydı. Adam programa çıktı playback yada canlı (tartışılır) şarkılarını söyledi ondan sonra parasını aldı bastı gitti. :)

Gece rüyalarına girer belki reyting ölçümleri. :D
 

ESDİEN

Profesör
Katılım
1 Aralık 2007
Mesajlar
1,020
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
chimera dedi ki:
Tarkan' ın çok da umurundaydı. Adam programa çıktı playback yada canlı (tartışılır) şarkılarını söyledi ondan sonra parasını aldı bastı gitti. :)
 
Üst