Ben ygs adayı değilim ama yine de başarısı için tebrik ederim onu ve umarım birileri ona cımbız hediye eder kaşlarının arası için.
kikikibiri şu cahili teknoloji forumundan uzaklaştırıp mağaraya gönderse...
biri şu cahili teknoloji forumundan uzaklaştırıp mağaraya gönderse...
Bu cevaptan sonra senin psikolojik analizini yapmak icap ederse eğer, şöyle ki öncelikle sana hitaben ortada söylenmiş bir söz olmamasına rağmen bu şekilde saldırı mahiyetinde cevaplar vermenden seninde birleşik kaş sendromu sorunundan muzdarip olduğun kanısına varıyorum ve kırdıysam özür diliyorum ancak sorununun bir çözümü var ortada kırolar gibi dolaşmak zorunda değilsin onu belirteyim ikincisi ise kurduğun cümleyi anlam-mantık kapasitesi çerçevesinde değerlendirmek gerekirse 15-16 yaşlarında olan literaturel yeteneği çok da yüksek olmayan birinden çıktığı bariz.biri şu cahili teknoloji forumundan uzaklaştırıp mağaraya gönderse...
Bu cevaptan sonra senin psikolojik analizini yapmak icap ederse eğer, şöyle ki öncelikle sana hitaben ortada söylenmiş bir söz olmamasına rağmen bu şekilde saldırı mahiyetinde cevaplar vermenden seninde birleşik kaş sendromu sorunundan muzdarip olduğun kanısına varıyorum ve kırdıysam özür diliyorum ancak sorununun bir çözümü var ortada kırolar gibi dolaşmak zorunda değilsin onu belirteyim ikincisi ise kurduğun cümleyi anlam-mantık kapasitesi çerçevesinde değerlendirmek gerekirse 15-16 yaşlarında olan literaturel yeteneği çok da yüksek olmayan birinden çıktığı bariz.
Ben ygs adayı değilim ama yine de başarısı için tebrik ederim onu ve umarım birileri ona cımbız hediye eder kaşlarının arası için.
Bu cevaptan sonra senin psikolojik analizini yapmak icap ederse eğer, şöyle ki öncelikle sana hitaben ortada söylenmiş bir söz olmamasına rağmen bu şekilde saldırı mahiyetinde cevaplar vermenden seninde birleşik kaş sendromu sorunundan muzdarip olduğun kanısına varıyorum ve kırdıysam özür diliyorum ancak sorununun bir çözümü var ortada kırolar gibi dolaşmak zorunda değilsin onu belirteyim ikincisi ise kurduğun cümleyi anlam-mantık kapasitesi çerçevesinde değerlendirmek gerekirse 15-16 yaşlarında olan literaturel yeteneği çok da yüksek olmayan birinden çıktığı bariz.
Boş konuşuyorsun.Ben ygs adayı değilim ama yine de başarısı için tebrik ederim onu ve umarım birileri ona cımbız hediye eder kaşlarının arası için.
Evet bence tek kaşlılık bir sorundur ve tedavi edilmesi gerekir çeşitli cımbız leğin araçlarla çünkü toplumsal hayatta, insan ilişkilerinde insanların senden iğrenmesine yol açar. Bir bakıma ter kokan insandan iğrenilmesi gibi bakımsız ve sosyal statüsü düşük kişilerde rastlanılır genellikle ve toplumda dışlanmana ve alay edilmene sebebiyet verebilir. Örnek: İyy kıroya bak hanzo gibi dolaşıyor... İkincisi tek kaşlılık doğuştan gelir ancak medeniyette çaresi bulunmuştur ve pahalı bir şey değildir. Literaturel yetenek ingilizcedeki literature-edebiyat,yazın anlamlarına gelir ve Türkçeye de girmiş bir kelimedir literaturel de oradan gelmektedir
--- Mesaj Güncellendi ---
Ah dostum inan bana tip de zeka kadar önemlidir. Hatta dış görünüş çok çok önemlidir önemli olmadığı insanlara empoze ettirilmeye çalışılır ancak öyle olmadığı bilinir. Bu çirkinlerin kendini avuttuğu bir şeydir. Bunu toplumsal ortamlarda herkesin güzel kızla ve yakışıklı çocukla birlikte olmasından çirkinlerle takılmak istememesinden rahatlıkla anlaşılır, insan doğası güzelliğe karşı duyarlıdır.
Evet bence tek kaşlılık bir sorundur ve tedavi edilmesi gerekir çeşitli cımbız leğin araçlarla çünkü toplumsal hayatta, insan ilişkilerinde insanların senden iğrenmesine yol açar. Bir bakıma ter kokan insandan iğrenilmesi gibi bakımsız ve sosyal statüsü düşük kişilerde rastlanılır genellikle ve toplumda dışlanmana ve alay edilmene sebebiyet verebilir. Örnek: İyy kıroya bak hanzo gibi dolaşıyor... İkincisi tek kaşlılık doğuştan gelir ancak medeniyette çaresi bulunmuştur ve pahalı bir şey değildir. Literaturel yetenek ingilizcedeki literature-edebiyat,yazın anlamlarına gelir ve Türkçeye de girmiş bir kelimedir literaturel de oradan gelmektedir
Hmm o zaman senin mantığınla düşünürsek ve şöyle bir bakarsak toplum içerisinde ter kokan insanların, ulu orta geğiren, sağını solunu kaşıyan ve recep ivedik vari insanların da itici olduğuna dair araştırmalara rastlayamayız ancak onların itici olduğuna karar vermek için araştırmalarla ve bulgularla desteklenmesine gerek olmadığını biliriz bu basitçe bir hijyen ve kişisel bakım kuralıdır. Ayrıca bu davranışları sergileyen kişileri eleştiren yani iyy hanzo gibi sözlerini sarfeden kişilerin de toplumun küçük bir kesimini oluşturduklarını söyleyemeyiz eğer söylersek yanlış olduğunu biliriz çünkü biz de o kişilerden biriyizdir. Ayrıca benim düşüncelerim toplumla uyuştuğunu düşünüyorum örnek vermek gerekirse aşağıdakilerden hangisini tercih edersiniz. Eğer benim seçtiğimi seçiyorsanız demek ki benim gibi düşünüyorsunuz demektir.Sanırım tek kaşlı insanlardan iğrenenlerin sayısı toplumun büyük bir bölümünü oluşturmamakta. Şöyle bir baktım da bu konuda yapılmış herhangi bir araştırma göremedim. Bu da demek oluyor ki, bu tek kaşlılık olayını sorun olarak gören fazla insan yok. Ben de kendi sosyal hayatımda, tek kaşlı diye dışlanan birine rastlamadım. "Iyy kııroya bak, hanzo gibi dolaşıyor." cümlelerini, toplumun küçük bir kısmını oluşturan, kendilerini toplumdan soyutlamış, egoları tavan yapmış insanlar kurduğu için, bunu toplumsal bir sorun olarak genellemek uygun olmaz. Kendi düşüncelerini, toplumun düşüncesiymiş gibi sanmak, uygun bir tutum değildir kanımca.
Literaturel kelimesinin nereden geldiğini değil literatuel yetenek söz öbeğinin manasını sormuştum. Sanırım yanlış anladın.
Hmm o zaman senin mantığınla düşünürsek ve şöyle bir bakarsak toplum içerisinde ter kokan insanların, ulu orta geğiren, sağını solunu kaşıyan ve recep ivedik vari insanların da itici olduğuna dair araştırmalara rastlayamayız ancak onların itici olduğuna karar vermek için araştırmalarla ve bulgularla desteklenmesine gerek olmadığını biliriz bu basitçe bir hijyen ve kişisel bakım kuralıdır. Ayrıca bu davranışları sergileyen kişileri eleştiren yani iyy hanzo gibi sözlerini sarfeden kişilerin de toplumun küçük bir kesimini oluşturduklarını söyleyemeyiz eğer söylersek yanlış olduğunu biliriz çünkü biz de o kişilerden biriyizdir. Ayrıca benim düşüncelerim toplumla uyuştuğunu düşünüyorum örnek vermek gerekirse aşağıdakilerden hangisini tercih edersiniz. Eğer benim seçtiğimi seçiyorsanız demek ki benim gibi düşünüyorsunuz demektir.
Konu Türkiye 1.si meselesi olmaktan çıktı ve genel hijyen kurallarına dönüştü benim burada söylediklerim o çocuk için değil genelleme yapıyorum çünkü konu farklı boyutlara genişledi. Benim nerede olduğuma gelince University of Cambridge Department of Psychiatry bölümünde eğitimimi sürdürüyorum. Ayrıca ben o çocuğun başarısını takdir ediyorum keşke herkes öyle başarılı olabilse o konuyu neden karıştırdın anlayamadım ...Ter kokmakla, geğirmekle bu durumun bir alakası yok. Doğuda değil erkeklerin evlenene kadar kadınların bile kaş almasına dahi sıcak bakılmaz.
Ayrıca da dış görünüşü yadırgayan birine işine gelmiyorsa bakma, o tek kaşla birinci olmuş sen neredesin şuan diye de yanıt verilebilirdi.
Neyse hiç olmazsa birini güldürerek mutlu etmiş oldum bu da beni mutlu ettiBir dakka bu meseleyi çözelim![]()
Bir kere çocuğu tebrik ediyorum birinci olmuş![]()
İkincisi buradaki bazı yorumları tasviplemiyorum. Biri diyor Ankara, öbürü diyo zeytin(!) kara![]()
Kaşların ortasındaki kılla ne alakası var birinciliğin? Erkeğin kıl aldırmasının da günah olduğunu biliyor muydunuz ?
Literatür müş şuymuş buymuş. Relax dostum sakinleş. Egonu kurduğun uzun cümlelerle, anlamını bilmediğin kelimelerle gidermeye çalışmışsın ama bence bu çok komik olmuş. Konuya tıkladım ve kahkaha krizi tuttu beni![]()
Adam birnci olmuş tebrik etmek lazım. Sanırım geçmişinde kız arkadaşını öss birincisi kapmış da kuyruk acın varmış gibi konuşuyorsun.
Neyse uyarıları dinle@Kurşun Kalem abin de üşenmemiş yazmış. Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az...
Neyse hiç olmazsa birini güldürerek mutlu etmiş oldum bu da beni mutlu ettiAncak kullandığım kelimelerin anlamını biliyorum belki sen bilmiyor olabilirsin. Neyse kimseye karşı kırıcı olmak istemem ben sadece fikirlerimi söylüyorum herkesin değer yargıları farklı tabi ben İngiltere'de yaşıyorum ve Türkiye'de çok uzun kalmıyorum sadece geçici olarak buradayım ve Türk kültürünü, değer yargılarını sizin kadar bilmiyorum. Mesela kaş almanın günah olduğunu ve olduğu gibi bırakmak zorunda olduğunu yeni duydum
)