Yardım Yetersiz Depolama alanı telefonda bişe yapamaz oldum !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hres
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hres

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar selam ben hala xperia xa ultra kullanıyorum(android 7) 16 gb telefonum depolamada hiç yer yok kullandığım bir uygulamada yok inanın wp twitter insta var sadece yeni uygulama yükleyemiyor olanlarıda güncelleyemiyorum 64 gb hafıza kartım var ama o cihaz hafızasının yerini tutmuyor tabiki bazı telefonlarda sd kartı cihaz hafızasına birleştirme oluyormuş bende olmuyor maalesef bu durumda depolama için ne tür bir çözüm önerirsiniz teli değiştirmek dışında. yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
Merhaba
Gerekli olanlar, bir adet bilgisayar + ADB AppControl programı

Detayını birazdan vereceğim.

hres

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
9
Tamam bekliyorum.

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
Tamam bekliyorum.
ADB app control programını linkten indirebilirsiniz.

Telefonunuzda geliştirici seçenekleri menüsünden USB hata ayıklama bölümünü açın.

Bilgisayara indirdiğiniz programı kurun ve USB kablo ile telefonunuzu bağlayın.

Gerekli olan izinleri verdikten sonra, telefonunuzda gereksiz olarak gördüğünüz tüm programları silebilirsiniz, ve böylece telefonunuzda ciddi bir yer açabilirsiniz.

hres

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
9
root mu gerekli veya bu uygulama root mu atıyor

hres

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
9
güvenli olmaz ama cihaz değil mi ? kullandığım uygulamalardaki verilerim şifrelerim vs riske girer

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
güvenli olmaz ama cihaz değil mi ? kullandığım uygulamalardaki verilerim şifrelerim vs riske girer
Hiç bir işletim sisteminde, hiç bir uygulama da %100 güvenlik diye bir şey zaten yok, ancak bu uygulama tüm dünyada bilinen XDA sitesinde, çok sağlam ve teknik bilgiye ve güvenilirliğe sahip kullanıcılar tarafından yapılan yazılımlardan biri , uygulamanın yapımcısı

Cyber.Cat nick'li bir yazılımcı ve şimdiye kadar geri dönüşlerde her hangi bir olumsuz durum olmadı, ben yardımcı olmak adına paylaştım, ya program ile bu sorundan bir nebze olsun kurtulursunuz veya yüksek bir ücret ödeyerek donanımsal depolama hafıza yükseltme yaptırırsınız, son karar sizin.​