Soru Yeterli yer yok, ne yapacağım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ModAdam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ModAdam

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
12
200 gb lik dosyam vardı torrente attım hızlıca indiririm diye çocukluk fotoğraflarım var yeni pc aldım flashtan torrent indireceğim ama 122 gb lik disk, 82 gb lik disk var 82 likten 122 liğe birim atamıyorum fotoğraflar gitti bu arada sadece foto değil steam libarymide attım içine

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
200 gb lik dosyam vardı torrente attım hızlıca indiririm diye çocukluk fotoğraflarım var yeni pc aldım flashtan torrent indireceğim ama 122 gb lik disk, 82 gb lik disk var 82 likten 122 liğe birim atamıyorum fotoğraflar gitti bu arada sadece foto değil steam libarymide attım içine
Pek anlaşılmıyor bir şey dediklerinizden. Düzgünce tekrar anlatabilir misiniz?

ModAdam

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
12
Pek anlaşılmıyor bir şey dediklerinizden. Düzgünce tekrar anlatabilir misiniz?
200 gb lık verimi torrent ile yedekledim (usb 16 gb olduğu için) şimdi bilgisayar bozuldu yenisini aldım yer yok. 2 sürücü var C sürücüsünde 122 gb yer D sürücüsünde 97 gb yer var. Bu ikisini birleştirme imkanım var mı?

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
200 gb lık verimi torrent ile yedekledim (usb 16 gb olduğu için) şimdi bilgisayar bozuldu yenisini aldım yer yok. 2 sürücü var C sürücüsünde 122 gb yer D sürücüsünde 97 gb yer var. Bu ikisini birleştirme imkanım var mı?
3.parti programlar ile yapılabiliyordu sanırsam ama denemediğim için önermem doğru olmaz.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
peki bildiğiniz bir program var mı
AOMEI Partition Assistant'ta vardı diye hatırlıyorum. Lütfen satın alın kullanmak istiyorsanız. Korsan kullanmak yanlış çünkü.

ModAdam

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
12
AOMEI Partition Assistant'ta vardı diye hatırlıyorum. Lütfen satın alın kullanmak istiyorsanız. Korsan kullanmak yanlış çünkü.
Allah ne muradın varsa versin bedava sürüm varmış indirdim işlem bittiecem gayet güzel sanırım oldu Allah tuttuğunu altın etsin Allah seni zor imtihanla zorlamasın bebeklikten sünnet fotoğraflarıma kadar hepsini geri aldım