• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

yeterli sistemmi

avecca61

Öğrenci
AMD Ryzen 5 3600X işlemci
GIGABYTE B450M S2H anakart
GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC ekran kartı
2 adet CORSAIR 8GB Vengeance LPX ddr4 ram (toplam 16 gb)

bu sistem piyasadaki oyunlar ve gelecekteki 1 kaç yıl içindeki oyunlar için yeterli olurmu bütçe gereği bu pcyi sipariş verdim.

AMD Ryzen 5 3600X işlemci
GIGABYTE B450M S2H anakart
GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC ekran kartı
2 adet CORSAIR 8GB Vengeance LPX ddr4 ram (toplam 16 gb)

bu sistem piyasadaki oyunlar ve gelecekteki 1 kaç yıl içindeki oyunlar için yeterli olurmu bütçe gereği bu pcyi sipariş verdim.
Gayet guzel bir oyun canavarı.

Hayırlı olsun. Bende EVGA SC Mini gtx 1060 var.

Bilerekten 17" monitör Kullanıyorum ki Tüm oyunları Ultra ayarlara çekebileyim.
1280 x 1024 çözünürlükte 75 Hz Ultra grafiğe ayarladım mı Mis gibi.

Gayet guzel bir oyun canavarı.
yanlız power boost var nerdeyse herkes kötülüyor diye firmayı aradım 2 yıl garantisi var diyor ve daha bu zamana kadar hiç bir şikayet almadık diyor önyargılı olmak gerekirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim :D

Kötü sistem . 2060 yerine 5700xt tak . Cpu yu 3600 e düşürüp anakarta yatırım yap .

Bu ayarlardan sonra ultradan tat mı alıyorsun ? 1080p lowda 24 inc oyanarım 10 kat daha iyi ki 1060 çok rahat 1080p 60fps ultrada açar .

Son düzenleme:
Kötü sistem . 2060 yerine 5700xt tak . Cpu yu 3600 e düşürüp anakarta yatırım yap .

Bu ayarlardan sonra ultradan tat mı alıyorsun ? 1080p lowda 24 inc oyanarım 10 kat daha iyi ki 1060 çok rahat 1080p 60fps ultrada açar .
Bir zamanlar gt 440 ı bile zor almıştım. Tat almıyım ne alıyım? Hatta gt 9400 ekran kartıyla hatta gt 7600 ekran kartıyla Low grafikte oynadığım oyunlardan aldığım tatı şimdiki Ultra ayarda oynadığımdan alamıyorum.

Zoruna gidebilir sözüm Belliki sen gözünü açıp 5700 xt görmüşsün

Neden powerboost gibi bir secim yaptiniz ki?

Neden powerboost gibi bir secim yaptiniz ki?
biraz acemilik diyim araştırmadan bakmadan bi kasa tercihi yaptım meğer güç kaynağı power boost muş garantisi var zaten idare etsin yeter garanti bitince sağlam bişey çekerim bence çokta fazla abartma yapıyorlar yok yanıyor yok patlıyor diye ama bir türlü kanıt görmedim ben internette

biraz acemilik diyim araştırmadan bakmadan bi kasa tercihi yaptım meğer güç kaynağı power boost muş garantisi var zaten idare etsin yeter garanti bitince sağlam bişey çekerim bence çokta fazla abartma yapıyorlar yok yanıyor yok patlıyor diye ama bir türlü kanıt görmedim ben internette
Parcalarda degisim yapma hakkiniz varsa yorum yapabiliriz ama yoksa da cok takilmayin her konusana. Oyunlarin tadini rahatlikla çıkarabilirsiniz bu sistemle.

Parcalarda degisim yapma hakkiniz varsa yorum yapabiliriz ama yoksa da cok takilmayin her konusana. Oyunlarin tadini rahatlikla çıkarabilirsiniz bu sistemle.
kesinlikle katılıyorum oyun konusunda değişim yapma şansımız yok malesef aradım sordum ama olmuyormuş problem yok çünkü bu güç kaynağıyla satılan çok kasa var ve alıcısıda oluyor sorunsuz kullanıyorum diyende var