- Reaksiyon puanı
- 4,716
Son zamanlarda trend oldu anime avatar bende yapayım dedim
Bayağı yakışmış alev alıyor ortaklık ?Son zamanlarda trend oldu anime avatar bende yapayım dedim
Polat Alemdar iyi ?Alev aldı buralar bende mi pp değiştirsem diye düşünüyorum ama yapıştı üstüme Venom gibi. ?
Alev aldı buralar bende mi pp değiştirsem diye düşünüyorum ama yapıştı üstüme Venom gibi. ?
Böyle yaparsam efektle kendimi çevirip yaparım ?
Bulamadım ama nixc0r um senin polat alemdara anime gitmez ama disney pixar efsane olur ?
Bende elden ringten melina yapayım bari Elden ringi yeni bitirdim fromsoftware öldürdü melinayı 5 oyun sonunda da manyak yav.Son zamanlarda trend oldu anime avatar bende yapayım dedim
Max Payne yapasım geldi ?Bende elden ringten melina yapayım bari Elden ringi yeni bitirdim fromsoftware öldürdü melinayı 5 oyun sonunda da manyak yav.
Daha çok Behzat ç ile benziyor Max Payne ?Max Payne yapasım geldi ?
Polat ile biraz benziyorlar aslında ?
Daha çok Behzat ç ile benziyor Max Payne ?
Max Payne yapacaksan Sam abiyi yap kardeşim ?
Remake ten kasıt bu değil dimi ?Ekli dosyayı görüntüle 179176
Sam Lake abimizin ikonik yüzü olmazsa olmaz zaten ?
Not : Remake de yüzü değiştirirlerse beni kaybederler ?
Tamamen baştan yapacaklar oyunu remake olduğu için ama Sam abimin yüz değişmesin yav ?Remake ten kasıt bu değil dimi ?
Ekli dosyayı görüntüle 179177
Max payne 1 remakete böyle bir ucube yapmazlar herhalde ?
Ankara etimesgut kardeşimhocam senin görev yerin neresi hangi şehirde
Çünkü biz yaptık biz, yaw bizden önce avatarını wolverine anime yapan mı vardı?Tamam yaptın da niye sinirlendin . Hem forumda aktif olanların çoğu anime avatarı bile yapmadı yani. Benimkini bile ben bir sıra tabanlı oyun geliştirirken kendim çizmiştim anime değil yani.
Bağlıca da mısın hocamAnkara etimesgut kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çünkü biz yaptık biz, yaw bizden önce avatarını wolverine anime yapan mı vardı?
Bay kemal bunları bilmeeeeğğğzz
Gibi gibi kardeşimBağlıca da mısın hocam
Anka güvenlik mi ? metropol değil sanırım ben birazdan çıkaracağım seniGibi gibi kardeşim
İkiside değil kardeşimAnka güvenlik mi ? metropol değil sanırım ben birazdan çıkaracağım seni
aramıza hoşgeldinSon zamanlarda trend oldu anime avatar bende yapayım dedim
Ben 6-7 yıldır zaman zaman Anime pp kullanırım. Hayırlı olsun.Son zamanlarda trend oldu anime avatar bende yapayım dedim