Yerli Yeni Dizi : HİLE

Reaksiyon puanı
10,315
Aksiyonu epey yüksek bir diziye benziyor... Da, neden bir tv kanalında değil onu anlamadım. Bu tarz bir gerilim dizisi çekmenin maliyeti de baya bir yüksek olması lazım, yayınlandığı ortam bunu karşılamaya kifayet eder mi bilemiyorum.

useless0707

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
maliyet o kadar fazla degil gibi ama demek ki tv kanallarında yayınlamasını engelleyen bi kaç unsur var ?*??

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Daha önceden Fi diye bir dizi yayınlanıyordu, nerde ve nasıl yayınlandı bilmiyorum ama epey bir ses getirmişti.

Abi, Fi blutvde yayınlanıyordu ve amatör değildi. Bu dizi ise amatör ve arkadaşların kendi imkanlarıyla yaptıkları bir dizi. Daha çok S1F1R B1R mantığında. Belki bu arkadaşlar da tutarsa kendilerini BluTV'de bulurlar.

Ancak, konuyu açan arkadaşımız diziyi çeken arkadaşların kazanmasındansa sanırım kendisi kazanmak için videoyu Dailymotion'a yüklemiş.

Büyük kanalların üzerinden, fragmanlarla bu tarz işlerin yapılmasına itirazım yok. Ancak insanların dişinden tırnağından arttırarak, uykusuz kalarak girdikleri bu projelerin üzerinden para kazanılmasını etik bulmuyorum.

Konudaki Dailymotion linkini youtube resmi linkiyle değiştirdim.

useless0707

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Abi, Fi blutvde yayınlanıyordu ve amatör değildi. Bu dizi ise amatör ve arkadaşların kendi imkanlarıyla yaptıkları bir dizi. Daha çok S1F1R B1R mantığında. Belki bu arkadaşlar da tutarsa kendilerini BluTV'de bulurlar.

Ancak, konuyu açan arkadaşımız diziyi çeken arkadaşların kazanmasındansa sanırım kendisi kazanmak için videoyu Dailymotion'a yüklemiş.

Büyük kanalların üzerinden, fragmanlarla bu tarz işlerin yapılmasına itirazım yok. Ancak insanların dişinden tırnağından arttırarak, uykusuz kalarak girdikleri bu projelerin üzerinden para kazanılmasını etik bulmuyorum.

Konudaki Dailymotion linkini youtube resmi linkiyle değiştirdim.

bana da bu dailymotionda denk geldi öyle paylaştım.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Filmler ve filimleri uzun zamandır takip ediyorum cidden harika bir ekip.Dizi ayrıca mükemmel ve kesinlikle izlenmeli diye düşünüyorum.Klasik dizilerimiz ile hiç alakası yok bu.Yine müthiş bir işe imza atmışlar.Parodilerini de izlemenizi tavsiye ederim.