Yerli ve kullanışlı bir uygulama : SeGo (PC-Android iletişim aracı)

themaster33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yerli yazılımcılar tarafından üretilmiş SeGo ismli yazılımla bluetooth ayarları, kablolar, email hesapları vs. ile uğraşmadan kolayca dosya ve metin transferi yapılabiliyor.

Türkçe dil desteği de var. sitesi
http://www.pctopda.com/turkish

Sitesindeki açıklama:
Kablolarla, e-mail hesaplarıyla uğraşmayın, web adreslerini, metinleri, resimleri ve diğer dosyaları bilgisayarınızdan
Telefon veya Tablet inize SeGo ile kolayca gönderin.

Adım 1: Bilgisayar (windows) programını www.pctopda.com dan indirin.
Adım 2: Android programını marketten telefon veya tabletinize indirin. (link aşağıda)
Veya cihazınızdan Google Play Store a girerek SeGo yu arayın.
Adım 3: PC veya Android sürümlerini kurun. Birinden ilk açılışta bir kereliğine kolayca kayıt olun,
bilgisayarınızla Telefon & Tabletiniz arasında her şeyi kolayca paylaşmaya başlayın.

android market linki : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nex.sego

ekran görüntüsü:

screen1.png

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ios sürümü olsaydı destek için dahi olsa alırdım...

themaster33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bundan biraz destek alsam IOS sürümünü de yazacağım inşallah

themaster33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
(Eğer MAC OS kullanıcısıysanız veya bilgisayarınıza birşey indirmek istemiyorsanız Android sürümünü indirip www.pctopda.com/turkish adresinden giriş yapın)

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Gerekli bir uygulamaydı zaten sağolun

themaster33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sego version 1.3 yenilikler

SeGo dan size bir hediye var!

1. Şimdi ücretsiz kullanıcılar 5 MB, ücretliler 100 MB a kadar büyüklükteki dosyaları gönderebiliyor !

2. Şimdi ücretsiz kullanıcılar sunucuda 5, ücretliler 50 dosya bulundurabiliyor ! İKİSİ DE SINIRSIZ SAYIDA DOSYA GÖNDEREBİLİYOR!

3. Artık dosyaları paylaşım menüsüyle gönderebilirsiniz. Galeri veya dosya yöneticisinde bir dosyaya uzun dokunun, Paylaş veya Gönder i seçin, ardından SeGo yu seçin.

4. Windows - MAC sürümü de güncellendi, www.pctopda.com dan indirin, yeni etkileyici dizaynı görün.

5. Yeni versiyonda ekran döndürme ile ilgili ve diğer bazı küçük hatalar düzeltildi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaz dostum ioslara bide 10 dolar yap alsınlar enayiler herşeye tonla para veriyorlar sana destek olmak için neden vermesinler eline sağlık

themaster33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
version 1.4 yayınlandı:
- küçük hata düzeltmeleri
- PC sürümünde düzeltmeler