Yerli Telefonlar Kayıp

TeknoLocks

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
332
Bir zamanlar çok umutlanmıştım ama şu an tüm umudumu kaybettim . GMden aldığım iki telefon da bir yıl geçince bozuldu ve garantisi de( migrostan almıştım) hiçbir şey yapmadan geri göndermiş o sıralar iphone 6s mikrofon arızası sebebi ile gidip yenisi gelmişti GM telefon açılmıyordu bile her neyse şu anda bu gibi sebeplerden dolayı müşteri kaybedip bunun yanında google ile anlaşmazlıkları mı var bilinmez ama yeni telefona da temkinli mi yaklaşıyorlar bilemedim şu sıralar açıklama falan yapmadılar yaptıysalar da duymadım bir casper adam akıllı üretiyor diyecektim ki kendi sitesindeki tüm telefonların stoğu bitmiş yazıyor . Sizin düşüncelerinizi merak ettim sizce sonu ne olacak bu markaların

TeknoTakip

Doçent
Reaksiyon puanı
444
hepsi küçülmeye gider. belki iflas eder. çoook başarısızlar. vestel gm serisi(discoveryler iyiydi) kronik sorunları var

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
gm9pro iyi caper brash çöp zaten gm daha iyi Vestel Venus de iyi insanımız nankör.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
General Mobile'ın teknik servisini beğenmiyorum. GM Discovery aldığımda alır almaz ekranı hatalı çıktı.
Sonra 2-3 yıl sonra falan GM Discovery Air aldım. O garanti süresinde arızalanması ama garantiden sonra şarj soketi değişimi için servis 500₺ çıkardı. Ben de 35₺'ye kendim yaptım.

GM'ın ilk zamanlar telefonları çok kalitesizdi. Sonradan bayağı iyileştirdi ama yine de istenilen seviyeye ulaştığını düşünmüyorum.

Casper ve Vestel kullanmadığım için bir şey diyemem.