Yerli sosyal paylaşım sitesi: Sosyalken.com yayında!

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
1-Sosyalken-Logo.png

Türkiye'nin, yeni yerli sosyal paylaşım sitesi "Sosyalken.com"açıldı. Özgün içerikler barındıran Sosyalken, dünyaca ünlü Facebook ve Twitter'ın iyi yönleriyle, kendi yeni fikirleri harmanlayarak özgün bir sosyal deneyim sunuyor ve Türkiye'de Facebook ve Twitter'a rakip oluyor.

Daha önce bir çok kez denemesi yapılan yerli sosyal ağ projesi, bu kez çok daha ciddi olarak hayata geçirildi. Yerli sosyal paylaşım sitesi Sosyalken'in rakiplerinden ayıran en önemli özelliği, profilinize bakanları göstermesi. Evet doğru okudunuz, şuan en çok kullanılan sosyal ağlarda bu özellik ya hiç yok yada ekstra uygulamalarla hizmete sunuluyor. Profile bakanlar özelliği Sosyalken
ile yerleşik olarak geliyor.

Diğer özellikleri tatmanız ve bu yerli sosyal ağa destek vermeniz amacıyla sizi yerli sosyal paylaşım sitesi www.sosyalken.com'a davet ediyoruz.

www.sosyalken.com

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Hayırlısı olsun bakalım,bende bir web tasarım öğreneyim yapacağım kafama göre bir şeyler. Eğer tester arasan yardımcı olabilirim.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Teşekkür ettim. Eksik çok sitede ama bi yerden başlamak gerekti. Testerlık bişey de kalmadı, artık ya herro ya merro ((:

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
İnşallah tutar. Ne varsa yoksa yabancılarda. Reklam yapmak şart.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Hayırlı olsun. :) Şu İsrail Filistin olaylarından sonra Facebook`un F`sini görmekten nefret ediyorum. İnşallah tutar. Hiç belli olmaz tutar mı tutar. Bakarsın bir gün Facebook ile rakip olursun. :)

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
İnşallah başarılı olursunuz.

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Valla hayırlısı olsun kardeşim ne diyelim. Ancak zahmetli iştir, ekip işidir hayırlısı olsun kardeşim. Bu arada yerli quup.com un hakkını yememek lazım Türkiye'deki en ciddi sosyal paylaşım platformudur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İsrail'in Filistin'e yaptıklarıyla Facebook ne alaka? Facebook da diğer sosyal ağlar gibi halka arz ve borsada işlem gören bir şirket. Kaldı ki Facebook'a tepki koyup da yine de reklamını Facebook üzerinden yapman da ayrıca ironik. Ha diyeceksin ki hemen kaleyi içten fethediyoruz bla bla. He gülüm he.
Sen yeni birşey yapıp da orjinal bir söylem yerine 'yerli facebook' diye piyasaya çıkarsan emin ol internet çöplüğüne bir site daha kazandırmaktan öte gitmezsin. Bu yerli bir firmanın telefon üretip de 'yerli iphone' demesi kadar saçma.
Özetle söylemin, geliştirdiğin fikir ve pazarlama taktiğin vasatın altında. Görünen köy kılavuz istemez.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Üye oldum. daha sitenin mantığını çözemedim ama güzel bir site olmuş. Tebrikler :thumbup:

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Yorumlarınız için çok teşekkürler.

Site yayında, herkes girip bakabilir.

Eksik çok biliyorum, amaç da geri dönüş almak zaten (:

yhatam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mobil uygulamada yapsana neyse bulduk bunamayalim

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Şunu söylemek istiyorum : Orta kısımdaki yazı karakterini değiştir bence. :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Site ilgi görmezse boşuna uğraşmak istemiyorum açıkcası mobil için, çok zaman alıyor. [MENTION=410424]yhatam[/MENTION]

Hani orta kısım, anasayfada ki haber akışı mı? [MENTION=68135]TEGİN[/MENTION]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Site ilgi görmezse boşuna uğraşmak istemiyorum açıkcası mobil için, çok zaman alıyor. [MENTION=410424]yhatam[/MENTION]

Hani orta kısım, anasayfada ki haber akışı mı? [MENTION=68135]TEGİN[/MENTION]

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Site ilgi görmezse boşuna uğraşmak istemiyorum açıkcası mobil için, çok zaman alıyor. @yhatam

Hani orta kısım, anasayfada ki haber akışı mı? @TEGİN

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Site ilgi görmezse boşuna uğraşmak istemiyorum açıkcası mobil için, çok zaman alıyor. @yhatam

Hani orta kısım, anasayfada ki haber akışı mı? @TEGİN

Sol taraftaki -sidebar- anasayfa,bloglar,gruplar vs ile sağ taraftaki üyelik formunun ortasında yer alan ''Yerli Sosyal Site'' ile başlayan ve alt alta yazılmış olan yazıların fontundan bahsediyorum.

theme_image_5.png

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Üst resimdeki yazıda arkadaslarınızı bulun yazıyor yazı tipini değiştirmeyecekseniz bile bu yazım yanlışını düzeltseniz iyi olur. Birde resimdeki yazı dil değiştirince değişse daha iyi olabilir hep Türkçe kalıyor.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Onu deneme amaçlı koymuştum, tamamen kaldırım, daha sade şimdilik böyle: http://sosyalken.com/uye-ol

Geri bildirimleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Önerileriniz varsa yine beklerim. [MENTION=68135]TEGİN[/MENTION], [MENTION=104135]seckyn[/MENTION]

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Tamamen yenilendi artık daha profesyonel (:

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Biraz renk lazım. Benim tarzımda olmuşta ilk bakışta sayfa yüklenmemiş gibi oluyor :)

kullanıcı adını girdiğimiz yer biraz daha koyu olabilir.

Umutcann

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En iyisi kayıt olmak.. Destek şart ise, arkanızdayız.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Biraz renk lazım. Benim tarzımda olmuşta ilk bakışta sayfa yüklenmemiş gibi oluyor :)

kullanıcı adını girdiğimiz yer biraz daha koyu olabilir.

Bende hoşnut değildim, hallettim

Yazım hatası gördüm söylemeden geçmeyeceğim hesap açma sayfasının altında kullanım koşullarında bir tane l fazla olmuş

Hiç dikkat etmedim, o kadar da girdim çıktım :D çok sağol

bayağa ilerlettim şükür siteyi, yavaş yavaş ama iyi geliyorum :D

CieM

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Facebook ve twitter'da sayfa açamanı öneririm :D komik olacak ama facebook'un twitter'da twitter'Inda facebook'ta sayfası var. :D.. senin kullandığın ismi başkası almadan al ;) gerçi varmış şimdi gördüm :D.

mondal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Önce bedeva yapın milleti bağımlı hale getirin sonra çok ucuz bir fiyat koyun sonra milleti gözü kör olduktan sonra parayı kırın Facebook öyle yapmıştı:biggrin:

mymind

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha çok reklam yapmak şart gerçekten de. ben beğendim hocam hayırlısı olsun.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Teşekkür arkadaşlar. Site %95 oturdu. Artık tanıtıma yavaş yavaş başlarız (: