selamün aleyküm yerel disk c nasıl temizlerim çünkü dolduda temizleyemedim mavi ekran hatası verdi bilgisayar kapaatılırken anydesk versem c diskimi temizlerken mavi ekran hatası aldım anydesk versem siz temizleyebilirmisiniz rica etsem.doldu yani.
Diskteki Windows dosyalarını mı silmeye çalıştınız acaba ?selamün aleyküm yerel disk c nasıl temizlerim çünkü dolduda temizleyemedim mavi ekran hatası verdi bilgisayar kapaatılırken anydesk versem c diskimi temizlerken mavi ekran hatası aldım anydesk versem siz temizleyebilirmisiniz rica etsem.doldu yani.
Kişisel veri yoksa diski ben mi doldurdumkişisel verim yokki mavi ekran hatası veryor
Oyunlarınızın, programlarınızın dosyalarını D'ye taşıyabilirsiniz mesela.selamün aleyküm yerel disk c nasıl temizlerim çünkü dolduda temizleyemedim mavi ekran hatası verdi bilgisayar kapaatılırken anydesk versem c diskimi temizlerken mavi ekran hatası aldım anydesk versem siz temizleyebilirmisiniz rica etsem.doldu yani.
Diski dolduran kişisel verileri uygulamaları öteki diske taşıyın bu kadar. Disk kendiliğinden dolacak değil yaben bilmiyorum c diskini temizlemeyi yardımcı olurmusunuz ustalarım ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
halada dolu ya