Yerel Disc C ile Yerel Disc D yer Degistirdi ve Boot (X) disk diye hard disk oluştu p

derbder001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Merhaba
Benim sorunum şu;
Benim bilgisayar kasıyor hatta arada bir yani seyrekte olsa donuyordu bende format atayim dedim win 7 home professional'den win 7 ultimate'e yükseldim ama formatlarken taşınabilen hard diskten formatladım ve Winre diye 30 gb'lik bir hard disk olusturmusum yanlislikla Ve böylece Yerel Disk C,Yerel Disk D ve Winre diye 3 harfddisk oluştu neyse fakat gene kasmalar devam etti ama biraz zaman kullandıktan sonra düzeliyordu.
Neyse gel zaman git zaman yine arkada youtube'dan şarkı dinleyerek S4 Leaugue adlı online oyunu oynuyordum.PC birden kapandı ondan sonra kullanıcı seçme(windows) ekranı bi daha açılmadı.Biraz birseyler denedim Sistem onarmayı falan denedim ama olmadı.Sonra Bir şkilde sistemini geri almaya girdim windows ekranı gelmeden F8 basarak.Ordan geri yüklemesı seç diyerek dosyalara baktım
Yerel Disc C olmuş Yerel Disc D,Yerel Disk D Olmuş Yerel Disk E, Winre diye içi boş olan hard disk Yerel Disk C olmuş ve birdr Boot (X) diye hard disk oluştu nedir bu Boot (X) ?
pc açılmıyor yani kullanıcı seçme ekranı(Windows yükleniyor diyor daha ilerisi)gelmiyor.
Biosu Safe ayarlarına döndümereyi denedim olmadı.Baslangic onarmrayı falan denedim olmadı ne yaptıysam olmadı.
Format atamam icinde çok önemli seyler var
Ve birde kurtarma.CD'si falanda yok
Yardim lutfen

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bios menunuzden, Windowsun kurulu olduğu bölümden, pcnizi başlatabilirsiniz.
Burdan nasıl yapılıcagı hakkında bilgi alabilirsiniz.HDD kısmında kurulu olan diski seçmeniz yeterli olur.Tavsiye vermek gerekırse tekrar bır format atmanız sistem sağlığı açısından ıyı olur.