Yepyeni son model bilgisayarin harddiskini degistirip yollamislar

Bberrak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asus un en son modellerinden bir dizustu bilgisayar aldim. Alali iki ay oldu. Ilk gunden beri cok yavasti son zamanlarda tamamen dondu ve calismaz oldu. Iki ay boyunca cok az kullandim. Az kullandim guncelleme yapamadi ondan yavas diye dusunuyordum ama iyice kendini kaybetti sonunda. Servis harddiskini degistirmis geri yollamis. Daha yeni kullanilmamis bi bilgisayarin harddiski ilk gunden bozuksa degismisse o bilgisayardan hayir gelir mi? Harddisk degistirmek yerine bilgisayar degisimi istemeli miyim?

Reaksiyon puanı
2
Asus un en son modellerinden bir dizustu bilgisayar aldim. Alali iki ay oldu. Ilk gunden beri cok yavasti son zamanlarda tamamen dondu ve calismaz oldu. Iki ay boyunca cok az kullandim. Az kullandim guncelleme yapamadi ondan yavas diye dusunuyordum ama iyice kendini kaybetti sonunda. Servis harddiskini degistirmis geri yollamis. Daha yeni kullanilmamis bi bilgisayarin harddiski ilk gunden bozuksa degismisse o bilgisayardan hayir gelir mi? Harddisk degistirmek yerine bilgisayar degisimi istemeli miyim?

Hocam test etmişlerdir testte zaten bilgisayarın çalışmasında sorun varsa sıfırı ile değiştiriyorlar. ASUS laptop bende de var. Ben de harddiskinden şikayetçiyim. Çok yavaş. Ama şu an masaüstüne geri döndüm.

Bberrak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kusura bakmayin ben bu foruma yeni uye oldum. Cevap verenler benim gibi soru soranlar mi yoksa bilgisayardan anlayan site yoneticileri mi acaba? Cunku ben cevaba gore servisi tekrar iade icin aricam. Yeni bilgisayar harddiski bozukmus aldigimda o zaman hardiski degistirip yollamalari yerine bilgisayari degistirmeleri gerekmezmiydi bunu talep etmelimiyim bu bilgisyar bana hep sorunmu olucaktir ilk gunden harddiski bozukmus degisti.

alperkus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HDD ler çabuk bozulan ya da üretim sirasinda hatali çikip, sonradan kendini belli edebilen çihazlardir. HDD si bozulmuş ve değişmiş bir bilgisayardan hiç birşey olmaz. Bu normal bir durum.