Soru Yenilenmiş telefon almak güvenilir mi?

BliinndGuardiann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar Easycep sitesinden yenilenmiş iPhone Se 2020 veya iPhone 8 alma planım var sizce bu site güvenilir mi? Webtekno gibi bir kaç büyük kanalda çekmiş ama sponsor video olduğu için az da olsa kuşku uyandırdı. Normal kişiler tarafından çekilen videolarda çoğunluk sorun yaşamamış. 14 gün koşulsuz iade + 12 ay garanti veriyolar ne düşünüyorsunuz sizce burdan almalı mıyım? Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,230
Yenilenmiş telefonların hiçbir zaman tam anlamıyla güvencesi olmaz. "Durumu mükemmel" gibi laflar tamamen palavradan ibaret. Şahsen ben yenilenmiş bir telefondan ziyade ikinci el bir telefona daha sıcak bakıyorum. Ayrıca yenilenmiş telefona o fiyatı vereceğinize sıfır almanız daha akıl kârı.

Mercan Resifi

Asistan
Reaksiyon puanı
103
Adamlar 3,600'e iPhone 8 satıyor telefonun ekranı orijinal mi? Ya da pili orijinal pil mi? Belli değil. Ben 3.200, 3.300 fiyat aralığında Letgo da şu an iPhone 8 satıyorum pilinin değişmesi lazım evet ama her şeyi orijinal ve telefon bir kere bile açılmadı kasasıda temiz gayet.

Kısaca ben bu tür yerlere güvenmiyorum zaten bir sürü şikayetlerde mevcut.

BliinndGuardiann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Adamlar 3,600'e iPhone 8 satıyor telefonun ekranı orijinal mi? Ya da pili orijinal pil mi? Belli değil. Ben 3.200, 3.300 fiyat aralığında Letgo da şu an iPhone 8 satıyorum pilinin değişmesi lazım evet ama her şeyi orijinal ve telefon bir kere bile açılmadı kasasıda temiz gayet.

Evet sanırım sıfır alacağım teşekkürler ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yenilenmiş telefonların hiçbir zaman tam anlamıyla güvencesi olmaz. "Durumu mükemmel" gibi laflar tamamen palavradan ibaret. Şahsen ben yenilenmiş bir telefondan ziyade ikinci el bir telefona daha sıcak bakıyorum. Ayrıca yenilenmiş telefona o fiyatı vereceğinize sıfır almanız daha akıl kârı.
Teşekkür ederim para biriktirip sıfır Se 2020 almaya karar verdim ?

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Arkadaşlar Easycep sitesinden yenilenmiş iPhone Se 2020 veya iPhone 8 alma planım var sizce bu site güvenilir mi? Webtekno gibi bir kaç büyük kanalda çekmiş ama sponsor video olduğu için az da olsa kuşku uyandırdı. Normal kişiler tarafından çekilen videolarda çoğunluk sorun yaşamamış. 14 gün koşulsuz iade + 12 ay garanti veriyolar ne düşünüyorsunuz sizce burdan almalı mıyım? Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.
Bulaşmayın derim.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,645
Yenilenmiş ürünlerin garanti şartı Temmuz 2021 tarihinde yürürlüğe girdi. Kullanılan yedek parçaların nereden temin edildiği, hangi kalitede ürün kullanıldığını bilemeyiz.

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,275
Link Bu Tarz yerlere bulasmayın, Kampanyaları Takıp derım Bıraz daha mebla ıle Teknosa gıbı yerlerden Kredi Kartına Taksıtle bıle alabılırsınız..

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Bana kalırsa Samsung S3-S4-S4 Mini gibi eski cihazlar alınmak zorunluysa Bi arama yapsın yeter mantığıyla alınacak eski telefonlarda iyi bir seçim bana kalırsa.