Yenilenmiş Note 7'nin fiyatı belli oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Yenilenmiş Note 7'nin fiyatı belli oldu!

Samsung'un bu ay içinde piyasaya süreceği yenilenmiş Note 7'nin fiyatı Güney Koreli alışveriş sitesi Danawa'da listelendi. Galaxy Note 7'nin yeni ismi ve fiyat detayları haberimizde.

Galaxy Note FE ülkemize gelse satın alır mısınız?

Son düzenleme:

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
400-550 doların üstü fazla bana göre.
Yaşanılanların ardından, yenilenmişliği (hiçbir ekstra olmaması) dolayısıyla belirlenen etiket fiyatını haketmiyor.
Çıkışı akabinde çok kalmaz 1 ay sonra hızlı bir düşüş yaşar çünkü note8 devralıcak sazı.

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
Note 7 guzel cihaz. Note 5 in kavislisi ve kavis konusunda en ideali de bu bence. 3500mah batarya da 3200e dusecek ve bu cihazlar refurbished satilacak bence fiyat yuksek.

Yurtdisina giden birisini bulur (Katar vs). 2000 altina mâl edersem alirim burada 3000 den asagi olmaz olsa da daha distr. garantili amiral samsung almam. Yine de yeni Iphone cikmadan birsey almayacagim.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Note 7 guzel cihaz. Note 5 in kavislisi ve kavis konusunda en ideali de bu bence. 3500mah batarya da 3200e dusecek ve bu cihazlar refurbished satilacak bence fiyat yuksek.

Yurtdisina giden birisini bulur (Katar vs). 2000 altina mâl edersem alirim burada 3000 den asagi olmaz olsa da daha distr. garantili amiral samsung almam. Yine de yeni Iphone cikmadan birsey almayacagim.

Bende aynı şekilde yapacağım.
Note 8 beni etkisi altına almazsa tabi :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
boşuna beklemeyin note7r gelmicek çünkü ilgili bakanlıkça mimlendi sokmazlar onu zaten hindistan,çin pazarına gider...

M

Murat Burç

SDN Okuru
7 ,7 Plus , Mate 9 , P10 , P10 plus , LG G6 , HTC 10 , S7 ,S7 Edge uzatmazsak S8 ve S8 plus hariç nerdeyse tüm amiral gemileri yerine rahatlıkla tercih edilebilecek bir cihaz. Hatta S8 ve S8 plus yerine Note 7 alacak insanlar bile var Ben de S8 plus yerine Note 7yi tercih edebilirim. Gelsin TRye satar gayet güzel satar.

Paşa53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben pzartezi not 5 alıcaktım sizce bekliyip not 7 mi alsan çünkü 623 dalot 2200 falan ediyo not 5 2600 e alcak tım sizce napıyım shiftdelet teki abiler yardımcı olrsa binnettar kalırım

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben pzartezi not 5 alıcaktım sizce bekliyip not 7 mi alsan çünkü 623 dalot 2200 falan ediyo not 5 2600 e alcak tım sizce napıyım shiftdelet teki abiler yardımcı olrsa binnettar kalırım
Note 5 alma. O fiyatlara S7 veya S7 Edge al daha iyi

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bide şu var ben telefonla herşeyi yapmak istiyorum o yüzde not serisi biraz daha iyi geliyo kalami faln var
Note 5in tek avantajı ekran boyutu ve kalemi diğer konuların tamamında S7 serisi daha üstün. Özellikle düşük ışıkta kamera performansı , batarya ve işlemci tarafında.
SD kart avantajı suya dayanıklılık gibi taraflarıda var S7 lerin

Paşa53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 5in tek avantajı ekran boyutu ve kalemi diğer konuların tamamında S7 serisi daha üstün. Özellikle düşük ışıkta kamera performansı , batarya ve işlemci tarafında.
SD kart avantajı suya dayanıklılık gibi taraflarıda var S7 lerin
Yani note 7 beklenirmi yokya yarın gidicem

Hrnkse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
öyle görünüyor ki Note 8 de, Galaxy S8 ve S8 Plus ile aynı tasarıma sahip olacak yani fiziksel tuş yerine sanal tuşlar olacak parmak izi sensörü arkada olacak vs. şahsen ben ve çevremdeki çoğu kişinin Samsung'u tercih etmesinin sebebi fiziksel tuşların ve home tuşunun olması.
Note 7'de bunun telefonların son örneği olacak gibi. Ayrıca donanım anlamında S8'de çok büyük bi fark göremedim. Şuan kendimi Note 7'nin çıkışına kitledim umarım bu fiyata bu özelliklerle ülkemizde de satışa sunulur kesinlikle alırım yani.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
öyle görünüyor ki Note 8 de, Galaxy S8 ve S8 Plus ile aynı tasarıma sahip olacak yani fiziksel tuş yerine sanal tuşlar olacak parmak izi sensörü arkada olacak vs. şahsen ben ve çevremdeki çoğu kişinin Samsung'u tercih etmesinin sebebi fiziksel tuşların ve home tuşunun olması.

Bende aynen böyle düşünüyorum. Fiziksel home tuşsuz telefonmu olurmuş.

Note 7 ihtimalini ufaktan düşünmüyorum değil.

Sırasıyla Note 8 akabinde yeni iphone modeli sonrası note 7 3'lüsü kıyasından sonra nasipse birini alacağım

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
kesinlikle note7 yenilenmişler gelmicek boşuna hayal kurmayın note8 gelicek.