Yeni Web Siteme Hepinizi Bekliyorum

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar hatırlarsınız pcmanyak.cz.cc diye bir sitem vardı.Bir arkadaşımla ortak olduk ve yeni bir site açtık. pcmanyak.cz.cc'yi tarihe gömdük.Yeni açtığımız sitenin adresi www.offlineturk.cz.cc . Evet bundan böyle Offline türk adlı sitede kendimizi geliştireceğiz.İstediğiniz herşeyi bulabileceksiniz Sitemizde tabi warez içerik hariç.İnşallah Beğenirsiniz iyi günler dilerim Arkadaşlar Lütfen konuyu silmeyin reklam değildir.

www.offlineturk.cz.cc

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
"Çevrimdışı Türk" manası nedir? Yani ne düşünerek böyle bir isim koydunuz. İkincisi sitede hiç bir şey yok. Sitenin teması, amacı, içeriği nedir? Wordpress temasını göstermek için mi çağırıyorsun bizi :D

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
"Çevrimdışı Türk" manası nedir? Yani ne düşünerek böyle bir isim koydunuz. İkincisi sitede hiç bir şey yok. Sitenin teması, amacı, içeriği nedir? Wordpress temasını göstermek için mi çağırıyorsun bizi :D
İçerik Ekleyeceğiz yavaş yavaş

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236

İçeriği boşver Kurşun Kalem, hepsi olacakmış işte. :D Sen temayı beğendin mi onu söyle. :devil2: Woo Themes'in de kişisel beğenilere ihtiyacı vardır elbet. :D

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
amacınız dalga geçmek mi ??

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
İçeriği boşver Kurşun Kalem, hepsi olacakmış işte. :D Sen temayı beğendin mi onu söyle. :devil2: Woo Themes'in de kişisel beğenilere ihtiyacı vardır elbet. :D

Ben iç güzelliğe bakarım. Dış güzellik beni ilgilendirmiyor :P

pc_manyak şu "offlineturk" ismini ne düşünerek verdiniz onu bir açıklasan, harbiden merak ettim.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
:D ben yazmadım dahi :) Online turk daha mantıklı olurdu :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Özür dilerim pc_manyak, seni takip ettiğim kadarıyla bu şekil bir eleştiri üslubunu kaldırabileceğini düşündüğüm için bu şekilde bir mesaj yazdım. Kırdıysam kusura bakma ama senin yaptığında boş bir eve misafir davet etmek gibi bir şey olmuş. Bu durumda yapılabilecek tek eleştiri evin şekline, apartmanın ismine olur. Eve nasıl eşyalar koymayı düşünüyorsun gibi sorularda gayet normaldir taktir edersen.

WaylandIZMIR

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Linux ile haberler yayınlarsan bende takipçin olurum
Başarılar.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
.cz.cc uzantısıyla pek birşey yapamazsın bence ama...

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence de .com veya .net alsan daha iyi olur senin için.

smokje

Asistan
Reaksiyon puanı
0
haydi eller Offline Turk yani Offline Turk

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
senin yaptığında boş bir eve misafir davet etmek gibi bir şey olmuş. Bu durumda yapılabilecek tek eleştiri evin şekline, apartmanın ismine olur. Eve nasıl eşyalar koymayı düşünüyorsun gibi sorularda gayet normaldir taktir edersen.
yeni başladığınız için bu heyecan bizde yaşamadık değil hani :)
ama Kurşun Kalem'in önerilerini ve verebileceği tavsiyeleri dinleyin derim.sabır isteyen ve zamanla olacak şeyler bunlar.

medieval

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Domain hayırsız birkez anlamadıysan şöyle diyim insanlar "offlineturk" adlı siteye bakınca akıllarına birşey gelmicek çünkü anlamı yok bir kelime ingilizce bir kelime türkçe üstelik bu adında türkçe karşılığı "çevrimdısıturk" ne anlama geliyor bilmiyorum ama onlineturk olsaydı olurdu.Bu adla büyüyemezsin benim netim siteni yavaş açıyor hatta açmadı ama başlığa bakınca ne kadar saçma bir site oldugunu anladım ve hemen kapattım.Site başlığı ise " Türkiye'nin en bol içerikli offline web sitesi" insanlar sitene girip içerik göremeyince bu sitenin ne kadar ucube oldugunu anlarlar ve bir daha girmezler..

Bir kez daha diyorum beleş sitelerle hayırsız adlarla bu iş gitmez,kal sağlıcakla..

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Domain hayırsız birkez anlamadıysan şöyle diyim insanlar "offlineturk" adlı siteye bakınca akıllarına birşey gelmicek çünkü anlamı yok bir kelime ingilizce bir kelime türkçe üstelik bu adında türkçe karşılığı "çevrimdısıturk" ne anlama geliyor bilmiyorum ama onlineturk olsaydı olurdu.Bu adla büyüyemezsin benim netim siteni yavaş açıyor hatta açmadı ama başlığa bakınca ne kadar saçma bir site oldugunu anladım ve hemen kapattım.Site başlığı ise " Türkiye'nin en bol içerikli offline web sitesi" insanlar sitene girip içerik göremeyince bu sitenin ne kadar ucube oldugunu anlarlar ve bir daha girmezler..

Bir kez daha diyorum beleş sitelerle hayırsız adlarla bu iş gitmez,kal sağlıcakla..

Bu mesajı Yeni Gördüm Hiç Birşey demiyorum. @Kurşun Klem Özür dilerim o gün tepem atmıştı o yüzden oldu kusura bakma .d

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Yok canım estağfurullah. Bu yollardan biz de geçtik. Tecrübelerimizi paylaşıyoruz sadece. Biz de o heyecanla böyle tepkiler verdik, gayet normaldir. Şimdi biz sana güzel, böyle devam et falan desek, sonradan hayal kırıklığına uğrayacaksın. O yüzden tavsiyeleri göz ardı etme.

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Bu ucuz domain alabileceğim bir yer biliyormusun ??

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Bu ucuz domain alabileceğim bir yer biliyormusun ??

Yanlış soru. Sorman gereken "benim bu siteyi açmamdaki amacım ne?", "bu sitenin sağlıklı işlemesi için ne kadar bilgi birikimim var?", "başarıyı yakalayabilmek için özgün fikirlerim var mı?" bu soruları cevapla, ondan sonra domain arayışlarına gir ;)

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Sorumu senin yazdığın gibi sorıyım o zaman abi :D

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar web camiasında sevilmediğimiz için çekiliyoruz hepinize teşekkürler

Dip not: Belki geri döneriz

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Kardeş sende hemen pes etmişsin. Site dediğin iki günde dolmaz ki. Bak ben yeni gördüm girip bir selam vereyim dedim, sen kapatmışsın bile. Benim pek alanım değil ama tavsiyem kendine bir yol haritası çıkar, forumda bir kaç başlık aç, o başlıklara günde en az üç konu aç. Örneğin yazılım başlığında her gün üç yazılım tanıt. Bir ay böyle devam et. Her başlıkta ayda 90-100 konu olunca forumun 1 ayda dolu dolu olur. Bir de bir kaç fedakâr arkadaş buldumu tamamdır. Tanıtımı o zaman yaparsın.
En azından ben böyle yapardım. Bu uzun yolda sana başarılar.
Bakım mesajında güzelmiş.

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
hacı sende hemen kapatmışsın bee :D

---------- Post added at 22:15 ---------- Previous post was at 22:14 ----------

benden sana tavsiye dişini sıkmadan internette yer edinezmessin ;)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
hatta dişini sıksan da çoğu zaman edinemezsin :) 3 yıldır internet alemindeyim. Çok alanla uğraştım. İlk öğrendiğim şey şu; bir alanda ustalaşmadan, para kazanmak, yer edinmek çok zor. Eğer net aleminde söz sahibi olmak, ekmek yemek istersen, alanını belirle ve sakın vazgeçme :)

Yaşlarımız yakın olduğundan bi empatı kurdum :)

Hatalıysam affola