Yeni üyeli olur olunmaz banlanma hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan partizanlion.v2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
P

partizanlion.v2

SDN Okuru
Merhaba,
Dün akşam itibariyle üyeliği açtım; bildiğiniz gibi herhangi bir paylaşım, mesaj gibi eylemler onay gelmeden yapılamıyor. Bu sabah baktığımda ise spam nedeniyle üyeliğim banlanmış. Foruma da giriş bu nedenle olmamakta. Yardımcı olabilme şansınız var mıdır?
Kullanıcı adı: partizanlion
Teşekkür eder, iyi günler dilerim.

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,870
Merhaba,
Dün akşam itibariyle üyeliği açtım; bildiğiniz gibi herhangi bir paylaşım, mesaj gibi eylemler onay gelmeden yapılamıyor. Bu sabah baktığımda ise spam nedeniyle üyeliğim banlanmış. Foruma da giriş bu nedenle olmamakta. Yardımcı olabilme şansınız var mıdır?
Üye olurken sistemin otomatik olarak belirlediği IP adresiniz Hollanda'da belirlenmiş. Bu yüzden banlanmışsınız. Üye olurken VPN açık kalmış olabilir mi?

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,727
Merhaba,
Hollandaya selamlar.
22. Foruma yeni üyelik kaydı sırasında VPN vb. kullanmak yasaktır. VPN ile giriş olduğu tespit edildiği takdirde hesap Spam olarak işleme alınacaktır.