Yeni Touchwizz Sizce S4'e Gelir mi?

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 1 haftadır kafama takılan bir şey var sizinle de paylaşmak istedim. Samsung S5 için yeni bir touchwizz arayüzü hazırlıyor. 24 şubatta tanıtılacak olan cihazda yeni touchwizz olacak yani. Bir de şuna bakalım ki Galaxy S4'e hala kitkat gelmedi. Çıkalı ne kadar zaman oldu halbuki. Acaba samsung kitkat ile S4'e yeni touchwizz'i de sunar mı yoksa sadece yeni S5'iyle mi sunar bunu? Sizce?

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar 1 haftadır kafama takılan bir şey var sizinle de paylaşmak istedim. Samsung S5 için yeni bir touchwizz arayüzü hazırlıyor. 24 şubatta tanıtılacak olan cihazda yeni touchwizz olacak yani. Bir de şuna bakalım ki Galaxy S4'e hala kitkat gelmedi. Çıkalı ne kadar zaman oldu halbuki. Acaba samsung kitkat ile S4'e yeni touchwizz'i de sunar mı yoksa sadece yeni S5'iyle mi sunar bunu? Sizce?

Kardeşim bu Samsung'a kalmış birşey bilinmez ayrıca resmi bir açıklamada yok S5 bile tanıtılmadı daha.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim bu Samsung'a kalmış birşey bilinmez ayrıca resmi bir açıklamada yok S5 bile tanıtılmadı daha.
Ekran alıntıları sızdırılmış ancak doğru daha tam resmi değil. Ben sadece başkalarının da görüşlerine bakmak istedim. Bu arada samsung 24th February Unpacked 5 isimli bir resim paylaştı. Galiba 24'ünde tanıtılacak.

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Note 3 deki yenilenen touchwiz arayüzü s4 e gelmedi büyük ihtimalle s5de de gelmez.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Note 3 deki yenilenen touchwiz arayüzü s4 e gelmedi büyük ihtimalle s5de de gelmez.
note 3'te touchwizz mi yenilendi? Benim gördüğüm tek fark hangi sayfada olduğunuzu gösteren kutucukların çizgi olmasıydı. Ondan başka gözle görülür bir fark görmedim. Onu da samsung'un phablet sınıfı için hazırladığını düşünüyorum.

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
note 3'te touchwizz mi yenilendi? Benim gördüğüm tek fark hangi sayfada olduğunuzu gösteren kutucukların çizgi olmasıydı. Ondan başka gözle görülür bir fark görmedim. Onu da samsung'un phablet sınıfı için hazırladığını düşünüyorum.
Adamlar arayüzü zaten tamamen değiştrcek diye bir kayıt yok note 3 de yeni bir touchwiz arayüzü kullandı.Görüntüden çok stabilite değişti zaten önemli olan da bu.İki cihazı da kullandıysan farkı anlarsın.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Kardes s4 ün arayüzü s3 é geldi muhtemelen s4 ede gelecek NOTE 3 de arayüz yenilenmedi sadece stabil oldu hızlandı yani bu arada bende s4 kullanıyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kardes s4 ün arayüzü s3 é geldi muhtemelen s4 ede gelecek NOTE 3 de arayüz yenilenmedi sadece stabil oldu hızlandı yani bu arada bende s4 kullanıyorum

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
adi üstünde arayüz. donanimsal bir sey değil ki gelmesin. kitkat alan cihazlarda ayni arayüz elbette ki olur. kafani yorma.

androidx

Asistan
Reaksiyon puanı
15
S4 touchwizi s3 adapte edemedi s5 inkinide s4 edemez diye düşünüyorum portlarlar ancak şahsen ben s4 touchwiz port kullanıyorum s3 de

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
benim fikrim gelir ama ne kadar hizli olack s5 teki muamma

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bende s4 kullanıyorum kafama benimde çok takılıyor. note 3 ile s4 arasında tabi arayüz farkı olucak note 3 phablet ekstra özelleştirmeler falan var ama arayüz farkı bariz bi fark değil

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben de Samsun da Pple gibi yapar diye düşündüm. Sonuçta iPhone 4 bile iOS 7 ile yeni temalar gördü. (Her en kadar kassa da). Ama Samsun'a kullanıcısı olarak şunu söylemek lazım şimdi o Apple bu Samsun'a. Samsun'a Apple kadar sahip çıkar mı? Muamma. İnşallah g

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ne kadar geriye dönük güncelleme verirse kendi yararına kullanımı ve göz alışkanlığı artacağından yeni çıkan telefonlarını satması daha kolay olur bazı insanlar sadece arayüz ve kullanım kolaylığına alıyor marka model önemsemiyor. ios gibi standart yaparsa arayüzü satışları bence artar yoksa çorba gibi olan arayüz kalabalığı müşteri kaybına sevk edecektir.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Xda daki yazılım geliştiricileri sayesinde diğer cihazlara portlanır merak etmeyin.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Tizendeki arayüze daha çok benziyor yuvarlak simgeler , ikonlar falan... :)
Güncelleme ile verilmezse bile XDA'dan bir şekilde halledilir :)