Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Htc ve sony aynı şeyi yapsa hiç bir şey olmaz. Niye peki? Çünkü iki arayüz de gayet kaliteli arayüzler. İsterlerse ütü yapsınlar isterlerse bişey yapmasınlar gene de kaliteli. Samsungun arayüzü onların yanına yaklaşamaz. Hal böyleyken arayüzü daha kaliteli hala getirmeye uğraşmayıp sadece ütüleyince tepki gösteriyorum
Bu arada sony ve htc araüyüzlerini her geçen gün daha da iyileştiriyorlar
ayarlar ve kamera kısmı dışında kötüye gitmiş tasarım.
samsung gibi milyar dolarlık bir şirketin kendi tasarım çizgisini belirleyememesi büyük bir başarısızlıktır.
bu kadar kaynağa sahip olup da bu kadar korkak tasarımcılarla çalışmalarının sebebini merak ediyorum.
TouchWiz tasarım olarak çok beğendiğim bi arayüz. Kasma ve stabilite sorunları tartışılır ama ben arayüzün genel uyumunu beğeniyorum. Renkler ve fontların uyumu vs çok hoş..
Samsung S5 çıkartayim derken 5S çıkarmış haberimiz yok. iOS 7'ye bende ilk çıktığında alışamamıştım fakat sonradan beğendim. Samsung donanım olarak kopyaladı birde yazılımıda kopyalim demiş. İşte bu yüzden S5 gene muadilleri Htc ve Sony'den daha fazla satıcak.
S3'le Samsung'u savunanlar merak eder olmuş şimdi,şaşırmadım.
Arayüz teması konusunda ikisi de Lumia'ya özeniyor. iPhone'da, Samsung da Lumia özentisi oldu bu konuda. İlk flat tasarım Windows Mobile ile geldi. Önce Apple benzetti, şimdi de Samsung.
Kesinlikle Lumia'yı savunmuyorum, bilakis nefret ederim Nokia'lardan. Ancak arayüzü Apple'dan çakmış dendiği için söyledim sadece. Ayrıca ikisinin de bu yeni arayüzü çok güzel bence.
Yeni touchwiz modaya uymuş Google ve birçok ünlü markalar ikonları 2d ye geçirdi bildiğiniz gibi. Samsung' da bunu yapmış. Aslında Kore, Çin taraflardaki üreticilerden hoş arayüzler var mesela; "smartisan, miui, emotion, flyme" gibi. Biraz onlardan esinlenselerdi fena olmazdı.