Yeni TouchWiz vs Eski TouchWiz

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yani bence ustune bisey koymamislar yenisi iyice cizgi film gibi olmus

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Galaxy S3'e gelecek diye konuşuluyor. Doğru mu? Android 4.4.2 Kitkat güncellemesi ile yeni TouchWiz arayüzü Galaxy S3' gelcekmiş.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
İos 7 den esintiler görüyorum sanki :)
Birazcık görünüm olarak düzelse de beğenmedim
Hala bir Timescape veya Sense değil

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ya şu wallpaper'ları çok beğendim. Kilit ekranını internette buldumda ana syf ekranının resmini bulamadım. Bulan varsa atabilr mi?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Biraz daha 2 boyutlu ve sadelesmeler var ve birazda ios7 den esinti var gibi. .. ama beğendim

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Simgeleri ütüleyin ve ta taa! Yeni arayüz.
Sony ya da htc nin araüyüzleri gibi olması için kırk fırın ekmek yemesi lazim.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bir bakmışın sony ve htc de ütülemeye karar vermiş, o zaman ne yapıcaksın? :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Htc ve sony aynı şeyi yapsa hiç bir şey olmaz. Niye peki? Çünkü iki arayüz de gayet kaliteli arayüzler. İsterlerse ütü yapsınlar isterlerse bişey yapmasınlar gene de kaliteli. Samsungun arayüzü onların yanına yaklaşamaz. Hal böyleyken arayüzü daha kaliteli hala getirmeye uğraşmayıp sadece ütüleyince tepki gösteriyorum :)
Bu arada sony ve htc araüyüzlerini her geçen gün daha da iyileştiriyorlar :)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
ayarlar ve kamera kısmı dışında kötüye gitmiş tasarım.
samsung gibi milyar dolarlık bir şirketin kendi tasarım çizgisini belirleyememesi büyük bir başarısızlıktır.
bu kadar kaynağa sahip olup da bu kadar korkak tasarımcılarla çalışmalarının sebebini merak ediyorum.

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ilk defa bir samsung telefonu beğendim..

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
TouchWiz tasarım olarak çok beğendiğim bi arayüz. Kasma ve stabilite sorunları tartışılır ama ben arayüzün genel uyumunu beğeniyorum. Renkler ve fontların uyumu vs çok hoş..

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Samsung S5 çıkartayim derken 5S çıkarmış haberimiz yok. iOS 7'ye bende ilk çıktığında alışamamıştım fakat sonradan beğendim. Samsung donanım olarak kopyaladı birde yazılımıda kopyalim demiş. İşte bu yüzden S5 gene muadilleri Htc ve Sony'den daha fazla satıcak. :)

S3'le Samsung'u savunanlar merak eder olmuş şimdi,şaşırmadım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arayüz teması konusunda ikisi de Lumia'ya özeniyor. iPhone'da, Samsung da Lumia özentisi oldu bu konuda. İlk flat tasarım Windows Mobile ile geldi. Önce Apple benzetti, şimdi de Samsung.
Kesinlikle Lumia'yı savunmuyorum, bilakis nefret ederim Nokia'lardan. Ancak arayüzü Apple'dan çakmış dendiği için söyledim sadece. Ayrıca ikisinin de bu yeni arayüzü çok güzel bence.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yeni touchwiz modaya uymuş :) Google ve birçok ünlü markalar ikonları 2d ye geçirdi bildiğiniz gibi. Samsung' da bunu yapmış. Aslında Kore, Çin taraflardaki üreticilerden hoş arayüzler var mesela; "smartisan, miui, emotion, flyme" gibi. Biraz onlardan esinlenselerdi fena olmazdı. :)