Yeni topladiği pc kasiyor?

Kartal0761

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AMD A6- 6400 K APU WİTH Readon (TM) HD graphics 3.90 ghz işlemci
4gb ram var 2x kullanılabilir 1.94 gb
Ekran kartı Nvidia Geforce Gt420 2 gb Ddr3 128 bit
Anakar asus a58 m fm2 soketli
64 bit
Ram yüzünden mi kasıyor beyler pc açıldığında (win 7 ultimate) Ram %50 kullanılıyor.
Eski sistemim 2.90 ghz ddr2 2 gb ram 1 gb ekran kartı amd readon hd5450 32bit

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Windows 7'nin başka sürümünü kullan normalde 3gb kullanabilmen lazım. Tüm driverları güncelle vede biosu güncelle sorun çözülür.

SincapÇocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
AMD A6- 6400 K APU WİTH Readon (TM) HD graphics 3.90 ghz işlemci
4gb ram var 2x kullanılabilir 1.94 gb
Ekran kartı Nvidia Geforce Gt420 2 gb Ddr3 128 bit
Anakar asus a58 m fm2 soketli
64 bit
Ram yüzünden mi kasıyor beyler pc açıldığında (win 7 ultimate) Ram %50 kullanılıyor.
Eski sistemim 2.90 ghz ddr2 2 gb ram 1 gb ekran kartı amd readon hd5450 32bit
keşke sistem toplamadan önce bize sorsaydın .D daha iyisini toplardık hem afedersin mal gibi gitmişsin apu işlemcinin yanında ekran kartı almışsın yazık parana keşke bize sorsaydın keşke.

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
keşke sistem toplamadan önce bize sorsaydın .D daha iyisini toplardık hem afedersin mal gibi gitmişsin apu işlemcinin yanında ekran kartı almışsın yazık parana keşke bize sorsaydın keşke.
6400k zaten fazla performans vermiyor daha saygılı ol apuların yanına amd ekran kartı alınarak dual graphics yapıp performans artırılabilir.

SincapÇocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
6400k zaten fazla performans vermiyor daha saygılı ol apuların yanına amd ekran kartı alınarak dual graphics yapıp performans artırılabilir.
senin bu apu sevdan yüzünden başım dertte enes beyy :D herneyse saygınlığımı bozmadan söylicem ben saygılıyım ve apu yu bende seviyorum ama bi yere kadar eğer ekran kartına para yetiyorsa işlemciden kısarım biraz nede olsa ekran kartı her zaman pc nin en pahalı şeyi olmadılır hee benim param yoksa tabikide gidip apu alırım ekran kartından yırtarım aama burda ekran kartına para vereceğine gidip daha iyi apu işlemci alabilirdi yada işlemciden kısarak o parayla daha iyi ekran kartı seçebilirdik :D sen galiba dediğimi yanlış anladın ben bundan bahsediyordum :D apu hastası dostum :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ama arkadaş öyle yapmamış demekki... :D

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
senin bu apu sevdan yüzünden başım dertte enes beyy :D herneyse saygınlığımı bozmadan söylicem ben saygılıyım ve apu yu bende seviyorum ama bi yere kadar eğer ekran kartına para yetiyorsa işlemciden kısarım biraz nede olsa ekran kartı her zaman pc nin en pahalı şeyi olmadılır hee benim param yoksa tabikide gidip apu alırım ekran kartından yırtarım aama burda ekran kartına para vereceğine gidip daha iyi apu işlemci alabilirdi yada işlemciden kısarak o parayla daha iyi ekran kartı seçebilirdik :D sen galiba dediğimi yanlış anladın ben bundan bahsediyordum :D apu hastası dostum :D

ama arkadaş öyle yapmamış demekki... :D
Apu hastası değilim bütçe az olduğu için apu yoksa 970in önünde diz çökerim iyi forumlar.

SincapÇocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Apu hastası değilim bütçe az olduğu için apu yoksa 970in önünde diz çökerim iyi forumlar.
hah işte böyle be kardeşim..Bende bundan bahsediyorumya :D Gerçi arkadaşın bütçesini bilmeden girdim ama dediğim gibi o ekran kartı yerine daha güçlü bir apu alınabilirdi yada işlemciden kısarak daha iyi bir ekran kartı :D deyilmi :mrgreen:

Konu Kilit.

Kartal0761

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunumu düzelttim beyler Sorun ramdeymiş birisi görmüyormuş değiştirdim ve sorun düzeldi işlemci ucuz olduğu için almış tım zaten bütçem 650 tlydi o 650 ye bi tane ekran kartı alınması lazım zaten :D bende böyle bi idarelik sistem topladım iyi oldu ama yine oyun için çok iyi bi pc deil herşey iyi güzel fakat ekran kartı kötü gtx660 alıcam seneye

Beyler bu sisteme uygun bi ekran kartı söylermisiniz gtx 660 mı alayım yoksa amd mi bütçem maks 700 tl

MillerEwen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok zarara girmişsin SDN dağa iyi toplardı hakketten