- Moderatör
- Reaksiyon puanı
- 1,374
İkinci telefona ihtiyaç oldu abi kardeşi ayırmadık S22 ultra oldu yarın geliyor....
Aynen teşekkür ederim kardeşimEpey sıralamasında 1. Sırada. Bomba cihaz.
Teşekkür ederim kardeşim daha iyisi senin olsunHayırlı olsun.
Diyorum iphoneye o kadar para vermeye gerek yok...Epey sıralamasında 1. Sırada. Bomba cihaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıralamada iPhone modellerinden 13 pro max kendine 11. Sırada yer bulmuş ve fiyatı bunun tam iki katı. 40 küsür bin tl ?
Teşekkü ederim kardeşim Pasta senin kurbanın olsun sen söyle ben oraya getireyim ?Fakiriz abi açma böyle konular art arda. Geçen son model araba aldın ondan önce telefon felan.
Senin profili görünce bana bir sıcaklık geliyo ???
Tabii hayırlı olsun kardeşim. Pastada al yiyek bari?
Teşekkür ederim daha iyisi senin olsun kardeşimŞu an kıskançlık krizine girmeye gidiyorum. Hayırlı olsun
.
13 Pro max in tırnağı olamaz.Samsung önce bataryasını düzeltsin ve ön kamerada crop yapmadan 4K video çeksin.???13 Pro max in 40k TL olması ülkeyi yönetenlerin ayıbıdır.Epey sıralamasında 1. Sırada. Bomba cihaz.
Sıralamada iPhone modellerinden 13 pro max kendine 11. Sırada yer bulmuş ve fiyatı bunun tam iki katı. 40 küsür bin tl ?
Bataryasının kötü olacağını sanmıyorum. Ön kamerada croplu 4k çekmesi de bizim için sorun değil belki de? Siz diyorsunuz ya şu özellik lazım değil, bu özelliği zaten kullanmıyoruz falan diye. Bizim için de ön kameranın 4k da crop yapması sorun değil. Ben ön kamera ile 4k video çekmeye hiç ihtiyaç duymuyorum.13 Pro max in tırnağı olamaz.Samsung önce bataryasını düzeltsin ve ön kamerada crop yapmadan 4K video çeksin.???13 Pro max in 40k TL olması ülkeyi yönetenlerin ayıbıdır.
NFC olayına gereksiz demedim.Ben kullanmıyorum dedim.Günümüzde Sosyal medya kullanımı ve Vlog çekimlerinde Ön ve arka kameranın 4K video çekebilmesi senin için olmasada bir çok insan için önemli.Batarya olayına gelince yurtiçi ve yurtdışı forumlarında kullananların yüzde doksanı bataryadan şikayetçi.Cihazın özellikle boştayken aşırı pil tükettiğini söylüyorlar.13 Pro max ülkemizde dolar kuru ve vergilerden dolayı pahalı olsada batarya dahil birçok noktada rakipsiz bir cihaz.Bataryasının kötü olacağını sanmıyorum. Ön kamerada croplu 4k çekmesi de bizim için sorun değil belki de? Siz diyorsunuz ya şu özellik lazım değil, bu özelliği zaten kullanmıyoruz falan diye. Bizim için de ön kameranın 4k da crop yapması sorun değil. Ben ön kamera ile 4k video çekmeye hiç ihtiyaç duymuyorum.
Hatta ne ön kamerası, arka kamera ile bile 4k çekmiyorum. 4k çekip ne yapacağım. Boş yere bellek israfı.
İphone tamamen marka algısı yukarıda arkadaş iphonenin 40 bin tl olması dolar kuru yüzünden ülkeyi yönetenlerin suçu diye masal okuyor.Sanki Samsung türkiyenin ürettiği bir cihaz gibi dolar kuru samsungu da etkiliyor.İşte apple markayım diye milletle para dansına kalkıyor.Her ne ise. Arada çok ciddi bir fiyat farkı mevcut. iPhone a verilecek para ile neredeyse 2 tane s22 ultra alınabiliyor. Böyle bir fark mevcut iken s22 nin ufak tefek kusurları kabul edilebilir.
Epeyde sıralamaya kim bakıyor ki diyordum bakan varmış ciddenEpey sıralamasında 1. Sırada. Bomba cihaz.
Satın alınabilen 2 S22 ultra da herhangi bir sorun çıktığında Satın alan kişi derdini Marko Paşaya anlatır.Her ne ise. Arada çok ciddi bir fiyat farkı mevcut. iPhone a verilecek para ile neredeyse 2 tane s22 ultra alınabiliyor. Böyle bir fark mevcut iken s22 nin ufak tefek kusurları kabul edilebilir.
Teşekkür ederim kardeşim valla gerçekten de epey sıralamasına bakmadımHayırlı olsun. Android ekosistemini kullanmak isteyenler için çok başarılı bir cihaz S22 Ultra
Epeyde sıralamaya kim bakıyor ki diyordum bakan varmış cidden![]()
![]()
![]()
![]()
iPhone X çıktığı zaman Redmi serisinden düşük puan almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Puanlama sistemleri çok değişik.
Valla hiçte anlatmadım bugüne kadar samsung ile sorun yaşamadım memnunum ben.Satın alınabilen 2 S22 ultra da herhangi bir sorun çıktığında Satın alan kişi derdini Marko Paşaya anlatır.
Epeyde aynı Dxomark gibi balon.Hayırlı olsun. Android ekosistemini kullanmak isteyenler için çok başarılı bir cihaz S22 Ultra
![]()
![]()
![]()
iPhone X çıktığı zaman Redmi serisinden düşük puan almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Puanlama sistemleri çok değişik.
Hangi telefon daha dolu ise ona daha fazla puan veriyor işte. Android amiral gemileri iPhone cihazlara göre daha dolu dolu geliyorlar. iPhone lar boş paket gibiyken androidler full paket gibi. Ayrıca s22 ultranın ekran özellikleri daha üstün görünüyor. Epey e neden bakmayayım. Cihazları yan yana getirip teknik özellik karşılaştırması imkanı sunuyor. Aaa iPhone un yeni modeli çıkmış, hemen gidip alayım diyen adam bakmaz zaten epey e.Hayırlı olsun. Android ekosistemini kullanmak isteyenler için çok başarılı bir cihaz S22 Ultra
![]()
![]()
![]()
Yok size dememiştim onu zaten yanlış anlaşılmış kusura bakmayın.valla gerçekten de epey sıralamasına bakmadım
Ben de öyle düşünüyorum. Dxomark son yıllarda Çinli üreticilere bol bol puan dağıtıyor bakalım ileride ne olacak.Epeyde aynı Dxomark gibi balon.
Yok yanlış anlamadım bana demediğinizi biliyorum.Bende alırken epey sıralamasına bakmadımYok size dememiştim onu zaten yanlış anlaşılmış kusura bakmayın.
Ben de öyle düşünüyorum. Dxomark son yıllarda Çinli üreticilere bol bol puan dağıtıyor bakalım ileride ne olacak.