yeni telefon önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan STB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

STB

Profesör
Reaksiyon puanı
740
Arkadaşlar p30 almayı düşünüyorum sizce alim mi? Benim için fotoğraf, video, performans bir de ekran kalitesi çok önemli yardım ederseniz sevinirim. ekranda p30 fazla iyi değil ama diğer konularda iyiye benziyor siz ne düşünüyorsunuz.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Arkadaşlar p30 almayı düşünüyorum sizce alim mi? Benim için fotoğraf, video, performans bir de ekran kalitesi çok önemli yardım ederseniz sevinirim. ekranda p30 fazla iyi değil ama diğer konularda iyiye benziyor siz ne düşünüyorsunuz.
P30 kardeşim kullanıyor.Ekran dediğin gibi çok iyi değil ama çok da kötü değil orta.Kamera performansı Fotoğraf tarafında arka olsun,ön kamera olsun gayet iyi.Video tarafında 4k 60 fps çekemiyor,4k 30 fps rezalet 1080p 60 fps yeterli,1080 30 fps çok iyi.Video performansı ve hoparlör dışında her konuda fazlası ile memnun eder diye düşünüyorum.

Ufuukkbas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Tam isteklerini en iyi şekilde karşılayacak telefon. Oled ekran paneli olması ve leica lens kullanması kendi fiyat aralığında bence en iyi olmasını sağlıyor. İşlemci performansıda gayet iyi kirin 980 kullanıyor