Yeni telefon önerisi

Umutbeyuss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1000tl civarı bir bütçem var. Aradığım özellikler: Şarj soketinin hemen bozulmaması, Saçma sapan yazılım sorunları ile uğraşmamak, su gibi tükenmeyen şarj, hemen kırılıp dökülmeyecek, garantili, güzel fotoğraflar çekebileceğim bir telefon.Telefonda asla oyun oynamam sadece WhatsApp, instagram, Twitter uygulamalar. Kamera konusu biraz önemli. 1000lira bütçe dışında akrabalar aracılığı ile j7/prime j3/j2 gibi telefonlarda elde edebilirim. Önereceğiniz telefonları bunlarlada kıyaslarsanız memenun olurum. Teşekkürler

Curuk elma

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Arkadaşlar 1000tl civarı bir bütçem var. Aradığım özellikler: Şarj soketinin hemen bozulmaması, Saçma sapan yazılım sorunları ile uğraşmamak, su gibi tükenmeyen şarj, hemen kırılıp dökülmeyecek, garantili, güzel fotoğraflar çekebileceğim bir telefon.Telefonda asla oyun oynamam sadece WhatsApp, instagram, Twitter uygulamalar. Kamera konusu biraz önemli. 1000lira bütçe dışında akrabalar aracılığı ile j7/prime j3/j2 gibi telefonlarda elde edebilirim. Önereceğiniz telefonları bunlarlada kıyaslarsanız memenun olurum. Teşekkürler
GM 6 ya bi bak derim 1000 tl ye aklıma bi o geldi

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bütçeni artır X Compact veya zenfone 3 al ekran boyutu sorun değilse x Compact alırdım.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
J7 kullanan var çevrem de benim abim de kullanıyor çok memnun ama limitini yükseltip farklı marka bakarım dersen mi5s o fiyata çok başarılı bir telefon

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Huawei p9 lite olabilir o paraya. j7 olabilir. Ben senin yerinde olsam o paraya o özellikler için 2. el bakardım.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Sen hsrhalde general mobile kullanıyordun şarj soketi sorunu yaşamışsın j5 pro veya j7 prime ı önerebilirim.

gboyaci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
General Mobile 6 olabilir 100-150 daha arttırabilir sen Huawei P9 Lite 2017 tavsiyemdir. Her iki firmada özellikle servis konusunda çok iyi özellikle Telpa 24 saat içinde çözüm sunuyor.