Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar max 850 tl ye ne gibi telefon alabilir ve ayrica telefonu uzun süre kullanmam gerekecek 5-6 yil gibi sorunsuz uzun ömürlü telefon ariyom bi yardimci olun şimdiden teşekkür ederim
Moto g
Ikıncı el s3
Bıraz zorlasan s4 mını
Xperıa L (kullanıyorum ama tavsiye etmem )
Iphone 4 (güncellemessen uzun sure kullanırsın bence)
Ikıncı el 4s gıbı ama ıkıncı el telefon pıyasasında pek sıcak bakmıyorum.
General Mobile Discovery 2 Çıktı alabilirsin. Ben Discovery 1 kullanıyorum memnunum. Ayrıca marka ve modelleri de www.kiyas.la sitesinden kıyaslayıp senin için hangisinin verimli olduğuna bakabilirsin.
Kamera olarak lumıa serısıne bakabılırsın (720-820)
Batarya olarak o fıyattakı cogu telefon yakın duzeyde
Islemcı olarak da moto g dıscovery 2 fena degıl
Benim önerim General Mobile Discovery 2 olucaktır, tam bir fiyat performans ürünü gözüküyor, 800 ile 880tl arası bir fiyatı vardı sanırım tam bir fiyat performans ürünü.
5 6 yıl götürürmü? tabiki de götürmez sonuçta bir İphone değil ama 3 yıl götüreceğini düşünüyorum.
Arkadaşım bunu biz sana söylesek bile son karar senin olacaktır Git Mediamarkt'a, ele 850 TL üstü telefonları, en son kalanları listele. Sonra gir oyun yükle, kameralarına bak, bunları yaparken şarjlarının nasıl bittiğine bak. Hiç utanma 1, 1.5 saat araştır telefonları. Benim tercihim Discovery. 750 TL, ekranı büyük ve de orta üstü bütün oyunları sıkıntısız oynatır.
5-6 yıl kullanmak istiyorum diyorsan androide bulaşma bence. Yarın bir versiyonu çıkar yükleyemezsin telefona. Al bir Nokia Lumia 630 bak keyfine. İşlemcisi fiyatına göre iyi, kullanılan materyal de kaliteli. Kapağını da yenileyebilirsin her zaman.