Yeni telefon almak istiyorum

Patron_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar amerika da bulunduğum için kendime yeni telefon almak istiyorum.
Şu an kullandığım telefon Xperia L ve çok memnunum.
Yoluma xperia serisi ile devam etmek istiyorum.
Benim telefondan beklentim ön ve arka kamerası mükemmel fotoğraflar ve Video çekmesi + oyun ve internet te gezindiğimde takılma Vs gibi sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Aklımda iki telefon var
Xperia x performance
Ve
Xperia z5 premium
X performance daha yeni çıktı işlemcisi falan 820 snapdragon z5 premium dan daha iyi gibi ama z5 premium daha çok sağlam özelliği varmış gibime geliyor örnek 4k gibi.

Arkadaşlar telefonu amazondan alacağım ve tavsiyelerinizi bekliyorum farklı marka telefon lar da olabilir kafam karışık yardım edin :)

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
X Performance .

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Ben de x performance derim hocam

Patron_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
X performance de 4k Video Çekim Vs yok. Sizce çok büyük dezavantaj mı yoksa gayet iyi mi.
Ve z5 arka kamerası x performance den daha iyi değil mi?

+ olarak başka markadan telefonlar da önerebilirsiniz

Z5 premium 570 dolar x performance 700 dolar

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
İlle bunlar arasında diyorsan X Performance tabi .

4K Ekran pili çok yiyor Z5P videolarını izlemediniz sanırım :D

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
İkisi arasında X Performance. Bana kalırsa 3 ay bekleyip iPhone 7 Plus alabilirsin. Sony' deki stabilitenin fazlasını Apple' da bulacağını düşünüyorum. Yok ben bekleyemem dersen de iPhone 6s Plus al derim.
PS: Mükemmel video ve fotoğraf istemişsin. O zaman S7 Edge veya G5 alabilirsin. Note 7 de beklenebilir. iPhone' un da kötü bir kamera performansı yok fakat 6s modeli rakiplerinin bir tık gerisinde. Ama seneler boyu stabilitesini koruyacağı aşikar.

Tarayıcı666

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Xperia X Performance derim ama ne yazik ki Turkiyeye gelmeyecekmis.4k video destegi olmamasi denilmis bu bir dezavantaj deyil ki,zaten gereksiz bisey.Normal isikta cekilmis Full HD ile 4k video arasindaki farki anlayamassin zaten.Amma telefonun hafizasi iyi anlar,5 dak 4k video bi bakmissin hafizanin yarisi dolu.Her neyse konuya donelim.Xperia Z5 alinir iyi cihaz,butun isini gorur,biraz isi problemin ola bilir islemciden + yaz aylarindayiz daha da problem ola bilir bu.Eger fikrini degistirirsen HTC 10 vs S7 Edge hic olmazsa Note 5 bir bak derim.X Performance-i diyemem ama Z5-den iyi olduklarini soyleye bilirim.