Yeni telefon alıyorum rengine karak veremedim :(

orhancixxt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhaba arkadaşlar bu cuma gününe randevu aldım İphone 6s Plus 64 Gb alıcam ne renk alıcağıma karar veremedim tutulan bir renk almam lazım satar kende fiyatında oynama yapmasın en çok uzay grisi gidiyor diyorlar ama ben gold ve rose gold hoşuma gitti sizce hangi renk almalıyım ?

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Eğer ticaretini yapmıyorsan, telefon satmak için değil kullanmak için alınır. Hoşuna giden bir rengi al.

orhancixxt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
rose gold hoşuma gitti ticari olarak değil kullanıcam kişisel alıcam ama herkez rose gold kadın için gold da erkek bayar uzay grisi en iyisi diyor benimde uzay grisi hoşuma gitmiyor ? satma amacım 2-3 yıl kullandıkdan sonra satarken renkten sıkıntı olmasın alıcı zor bulunmasın diye dedim ?

terlan98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Simdiye kadar hep space gray kullandim. Ama biktim artik space gray-den. Bence silver alinmali.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Ben bi 4s lerde beyaz seviyodum geriye kalan 5,5s,6,6 + .... gibi modellerde hep space gray rengini begendim. Parlak siyah iyidir. Bide konu biraz sacma olmua hangi rengini begendiysen onu al baskasi hangi rengi begeniyorsa sende o rengimi alcan. Git magazaya bak tum renklere hangisi hosuna godiyorsa onu al baskasinin etkisi altinda kalma boyle konularda.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar bu cuma gününe randevu aldım İphone 6s Plus 64 Gb alıcam ne renk alıcağıma karar veremedim tutulan bir renk almam lazım satar kende fiyatında oynama yapmasın en çok uzay grisi gidiyor diyorlar ama ben gold ve rose gold hoşuma gitti sizce hangi renk almalıyım ?
ticaret yapmıyorsan istediğin rengi al her türlü satılır ama ticaret yapıyorsan rose gold u al özellikle bayanlar atlayacaklardır....

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Space grey modelleri daha kolay elden çıkıyor çok fazla 2.el iPhone sattım.