Yeni Telefon alacağım

KaanCan0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar sizce galaxy note 10 plus mı yoksa 11 pro max mi

Tuna Günay

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Bu sizin kullanım alanınıza bağlı olarak değişim gösterir. Eğer kalem le birlikte kullanıp daha açık bir yazılım kullanmak istiyorsanız Note 10 Plus ı, daha stabil çalışan ve piyasadaki en iyi kamera, işlemcilerden birine sahip bir telefon istiyorsanız 11 Pro Max e yönelmenizi öneririm.
Not: Note 10 Plus ta kamera ve işlemci bakımından Iphone la aynı performansı vermeyecek olsa bile sizi gayet memnun eden bir performans sağlayacaktır.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
11 Promax alırsın ve 5 yıl sonra 5 yıl sonraki yeni iOS'u kullanırsın. Fkaat Note 10 plus alırsın en fazla 2 yeni adnroid sürümü kullanır sonra aynı şekil kalır ve yeniliklerden faydalanamazsın.

_ERENN_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bu iki telefon arasında kaldıysanız android mi istiyorsunuz yoksa İOS mi ? başta buna karar vermeniz gerekiyor.Ama bana sorucak olursanız iPhone 11 Pro Max daha iyi çünkü diğerine göre daha yeni bir telefon ama bir android istiyorsanız note 20'yi beklemenizi öneririm

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
Daha fazla hafıza, daha fazla batarya kapasitesi, daha iyi fotoğraflar, çok daha iyi tasarım, daha iyi ekran gövde oranı, daha büyük ekran(Buna rağmen daha hafif), daha iyi ekran çözünürlüğü, süper hızlı şarj,
muhteşem kalemi ve ekrana gömülü süper hızlı parmak izi okuyucusu. Yani tercihim 11 pro max :joycat:
Şaka şaka bir takoza o kadar para vermem ben. :p
Bu arada ekrana gömülü kameraya unutmuşum :D

araftamuhendis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

alışkanlıklarından yola çıkarak almalısın çünkü ikininin konusu ayrı note10 plus tamamen iş amaçlı ve sana bilgisayar alışkanlığını köreltip her işi telefondan yapma kabiliyetini kazandıran bi cihaz
iphone ise tamamen sosyal odaklı mesela youtube ta video çeken yada instagramda çok fazla takipçisi olup buradan para kazanan birisiysen iphone yook ben iş amaçlı olsun stabil olsun beni götürsün diyosan note10 plus al

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Niye ios ve adnroid kavgası yok? Eskiden ne güzel mısırı alır izlerdik.

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,598
Niye ios ve adnroid kavgası yok? Eskiden ne güzel mısırı alır izlerdik.
\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
11 Promax alırsın ve 5 yıl sonra 5 yıl sonraki yeni iOS'u kullanırsın. Fkaat Note 10 plus alırsın en fazla 2 yeni adnroid sürümü kullanır sonra aynı şekil kalır ve yeniliklerden faydalanamazsın.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Merhaba,

Yüksek fiyat bandında iphone 11 ailesini tercih edilmesini tavsiye ediyorum. Çünkü apple ürünleri 11 ailesine kadar birkaç eksik noktası bulunan modeller çıkarıyordu. Şuan 11 ailesi ile eksik noktası bulunmayan bir seri çıkardı. 11'in ekranı IPS LCD bu bir eksik ama oda fiyattan kazanıyor. F/P ürünleri çıkaran xiaomi'nin mi 10 modelinin 8000 TL'ye satıldığı bu dönemde iphone 11 7000 TL fiyatı ile daha avantajlı mesela. Size de tercihini iphone 11 ailesinden yana kullanmanızı tavsiye ederim. İster 11, ipster 11 pro, ister 11 pro max. A13 bionic işlemcisi ve ios stabilitesi ile çok rahat 5 yıl kullanabileceğiniz bir ürüne sahip olmuş olursunuz.