Yeni telefon alacağım yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

apomario

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhabalar, 3 yıldır iPhone 4S kullanıyorum. Gayet memnundum ancak değiştirme zamanının geldiğini düşünüyorum. Bu konuda aklım çok karışık. Şöyle ki Note 4 almayı düşünüyordum araştırmalar falan filan derken donma virüs tarzı şeylerin olabileceğine vardım. iPhone 6 almayı düşündüm, "3 yıldır kullandığım arayüzü tekrar 2-3 yıl mı kullanacağım?" Tereddütüne düştüm. Hangisini alırsam memnun kalırım sizce? Mesela bir arkadaşım iPhone 4S kullanıcısıydı. Galaxy S3 modelinin çıkmasıyla Samsung'a geçti. Bir süre kullandıktan sonra tekrar ios a dönüp iPhone 5S aldı. Şu anda da iPhone 6 kullanıyor ve ios kullanmamı öneriyor. Bunun gibi iki cihazı kullanmış arkadaşların önerisini, yorumunu merakla bekliyor olacağım.
İyi forumlar..

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 4 gerçekten güzel güçlü bir telefon android kullanmak hoşunuza gider mi bilemem ama bana göre Note 4 gayet iyi telefon, eğer küçük ekran seviyorsanız z3 compact ta oldukça iyi bir fikir olacaktır Note 4 den daha uzun süre götüreceğine inanıyorum, öncelikli kriterlerinizi belirtirseniz belki daha iyi bir yardımım dokunabilir

apomario

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok oyun oynayan biri değilim. İnternet, mesajlaşma tarzı şeyler için kullanmayı düşünüyorum. Ders falan çalışırken not almayı da düşünmedim değil tabi. Güçlü ve uzun soluklu olmasını istiyorum

SpyChef

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben note3 kullanıcısıyım 1 seneyi geçti telefon şükürler olsun henüz bir sıkıntı yaşamadım. Note 4 öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...