Yeni Tarifeye geçeceğim Önerileriniz

Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar merhaba ben Türkcell yapboz tarifesini 2 sene kullandım faturam 28 liraydı ama bu paketi artık uzatamıyormuşum. 250 dakika 100sms 3GB internet ( internet paketime ek olarak +2gb bahar tarifesi diye hediye internette geliyordu. Her ay 5GB internetim oluyordu) Türkcelle gittim yeni paketlerin en ucuzu 40 liraya yakın ben en fazla 30 lira bandında bir tarife arıyorum.

Türkcelle alakalı hiçbir sıkıntı yaşamadım interneti baya hızlı müşteri hizmetleri felan herşeyi mükemmeldi ama fiyatları beni aşıyor adam akıllı 3gb üstü herhangi bir paket en az 35 lira

Wodafone ve Türktelekom paketleri uygun daha önce sakaryada okuyordum orda avea kullanmışlığım oldu benim evde çekmiyordu o yüzden türkcelle geçmiştim şimdi istanbuldayım çekme problemi yaşamam diye umuyorum

Aradığım paket en az 5Gb interneti olsun dakika sms hiç önemli değil fiyat bandıda 30tl yi geçmicek şekillde hangi operatörü önerirsiniz.

Tuğ-han

Doçent
Reaksiyon puanı
482
Şiddetle Vodafone öneririm Turkcell'den sonra en iyisi o. Bimcell desen sadece Bim'de çekiyor :P

Reaksiyon puanı
61
Türkcel'den Türktelekoma geçtim türkcel lifecell 5gb paketine geçmek istedim internette 35tl olan paketi ben 42 liraya kullanabiliyormuşum yaklaşık 2 haftadır türk telekom kullanıyorum 750 dakika heryöne 5000sms 6gb+1gb internet var 27 lira ödüyorum faturalı değil hazırkartlı henüz bir sıkıntı yaşamadım