Yeni Steve Jobs DiCaprio olabilir!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
140422_leo.hlarge.jpg

Teknoloji devi Apple’ın kurucularından Steve Jobs’ın hayatı tekrar beyazperdeye uyarlanıyor.

Usta senarist Aaron Sorkin tarafından kaleme alınan film, yönetmen kriziyle karşı karşıya. İlk olarak David Fincher ile anlaşan yapım şirketi Fincher’ın projeden ayrılmasıyla yönetmensiz kaldı.

Hollywoood Reporter’ın haberine göre, Sony Pictures yönetmen Dany Boyle ile anlaşma aşamasında. Boyle’un ise Steve Jobs rolü için Leonardo DiCaprio’yu istediği iddia edildi. Boyle ve DiCaprio, 2000 yapımı The Beach filminde birlikte çalışmışlardı.

Yeni Steve Jobs uyarlamasının ne zaman çekimlerine başlanacağı henüz bilinmiyor. Film, Walter Isaacson’ın Jobs biyografisinden uyarlanacak. Maddi anlaşmazlıklardan dolayı projeden çekilen Fincher’ın başrolde Christian Bale’i istediği iddia edilmişti.

ntvmsnbc

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ne hayatmış arkadaş film yapa yapa bitiremediler. Ayrıca en son film gibi olacaksa hiç çekmesinler bence.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
ne hayatmış arkadaş film yapa yapa bitiremediler. Ayrıca en son film gibi olacaksa hiç çekmesinler bence.

Steve Jobs'u anlatmak, daha çok Apple şirketinin işine yarar diyorum ben. Adam öldü ama onu akıllarda tutarak ürün satmaya katkı sağlıyorlar.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Steve Jobs da candır, DiCaprio da.

Bire bir biyografiye sadık kalınırsa muhteşem bir film çıkar.

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Leo, steve olursa oscarı alabilir :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Steve Jobs'u anlatmak, daha çok Apple şirketinin işine yarar diyorum ben. Adam öldü ama onu akıllarda tutarak ürün satmaya katkı sağlıyorlar.

Adamın ölü hali bile Apple'a para kazandırıyor :D