Yeni siteye nasıl kullanıcı çekebilirim?

sellim81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle herkese merhaba,

Yeni yeni yayına girmiş ve amatör şekilde ilgilendiğim teknoloji haber/blog sitem için önerilerinize ihtiyacım var. Tasarım olarak, kategori olarak, renkler ve içerikler olarak neler önerirsiniz? Kullanıcı çekmek için neler yapmam gerekir? Henüz kategorileri ve yazıları tam oturtamadığımdan dolayı tasarımı da ona göre şekillendiremiyorum. Önerilerinize açığım.

Son düzenleyen moderatör:

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Özgün içerik iyi bir ekip ve seo çalışması

FideLity

Doçent
Reaksiyon puanı
418
Siteyle ilgilenince millet anlıyor zaten.Sen siteyi aylık, yıllık güncelleyip sevimli yenilikler getirirsen ve konuları çoğaltırsan, üyeler artacaktır.
Üyeler ile aktif muhabbet kurup sorularına cevap yazmak, kalıcı bir kitle oluşumuna sebebiyet verebilir.
Uzun lafın kısası; destanın özeti, görsel etkiyi iyileştirdikten sonra aktif olmak yani ilgilenmek.

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Ceo başkan mı yoksa sadece temsilcimi?

Ceo değil Seo...

Ceo : (Chief Executive Officer), yönetim kurulundan aldığı hedefi gerçekleştirmek için strateji oluşturup uygulayan; şirketin bugününü yönetirken yarınını da planlayan ve yönetim kuruluna hesap veren kişidir. CEO, yöneticilerin yöneticisidir.

Seo : Arama motorlarına yönelik yapılan iyileştirme ve optimizasyon çalışmalarıdır. Site içi ve site dışı SEOolmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Arama motorlarında yükselmek adına yapılan işlemlerin tamamını kapsamaktadır.

sellim81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. SEO kısmını yazı içinde elimden geldiğince hallediyorum.

Ekip kısmı ise maalesef tek başımayım. Yarı yolda bırakmayacak ya da maaş beklemeyen insan yok gibi.

Hani severek yapıyorum, para kazanayım da zengin olayım diye değil bir kitleye sahip olmak bir topluluk oluşturabilmek istiyorum öncelikli olarak. Ancak bir türlü uzun vadeli çalışamadım yanımdaki insanlar falan ya sorun çıkardı ya da bıraktı gitti. Ben de ne yapabilirim tam emin olamıyorum şu vakitlerde pek.

Battle6930

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hocam sitenizin linkini aatabilirmisiniz.Kontrol edeyim.