Yeni sitemiz açıldı, Themerge.net

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba SDN forum takipçileri, yaklaşık 2,5 yıldır forumda bulunmaktayım. Az çok tanıyorum buradaki olan kişileri. Bu sene eski ekibimizden ayrılıp kendimiz bir site açmaya karar verdik. Tabi ki bunları sosyal medya hesapları üzerinden de paylaşarak biraz da hit getirmek amacıyla sizlere göstereyim dedim.

Sitemizde olan konular tabi ki Teknoloji ile sınırlı kalmayıp kültür haberleri,meraklandıracak konular ve nasıl yapılır gibi ayrı ayrı kategorilere gittik. Tasarımsal açıdan da oldukça sade,anlaşılır olduğunu düşünüyorum. Lütfen reklam yapmak amacıyla değil, biraz sitemle ilgili birkaç detay paylaşmak istedim.
Not: İsmimiz ile dalga geçecekler biliyorum The Verge ile benzerliği. Ama bizim istediğimiz şey Merge olmasıydı. Merge birleşmek, karışmak, kaynaşmak anlamına gelir. Yani biz konuların teknoloji ile birleştiğinden dolayı bu isimi koyduk. Wordpress'te sağolsun çok güzel bir tasarım yapmış, kullanalım ve yayımcılık hayatına başlamak istedik.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
tasarımı çok güzel olmuş, içerikleri diğer sitelerden farklı yaparsan güzel olur.Siteyi neyle yaptınız acaba ? Hangi programları kullandınız tasarımı çok hoşuma gitti.Bende youtube kanalı açmak istiyorum kanalın birde internet sitesi olsun istiyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sitenin tasarımı çok güzel. Ufak eksikler var onlarıda zamanla gidereceğinizi düşünüyorum. İçerik olarak daha fazla içerik üretebillirsiniz bence.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Çok başarılı bir site olmuş,tebrikler. İçerik de güzel tema da.

Newspaper temasını mı kullandınız? Güzel seçim.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Evet,newspaper temasını ekip ile beraber beğendik şimdi daha da geliştirmeyi planlıyoruz. İçerik anlamında bir çok kategoriden oluştuğundan dolayı oldukça ilgi çeken bir site olacak diye düşünüyoruz.

UzmanYazar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beğnmedim siteyi çok acemice olmuş kimseyede tavsiye etmem boşuna zaman kybetmeyin girmekle bu siteye....

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Beğnmedim siteyi çok acemice olmuş kimseyede tavsiye etmem boşuna zaman kybetmeyin girmekle bu siteye....
Bu ülkede fikir özgürlüğü az da olsa var merak etme sana laf etmek için de yazmıyorum, ayrıca üyeliğinin yeni olmasına laf etmeyiz fakat daha ilk "ücretsiz arkadaşlık sitesi" adlı başlayan konunla da olayın ne tür reklama dayandığı fark ediliyor. İnsanların tercih meselesi işte, yapacak bir şey yok. Kimisi sitesinde ayca_22 tarzında messenger kurarken kimileri de işlerini düzgün yapmak için uğraşan ekiple çalışıyor.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
hocam site çok hoş olmuş. sürekli kullanıcınız olacağım gibi :)