Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS Radeon RX 6700 XT ekran kartlı bir sistem topladım ama anakart konusunda hiç bilgim yok ve karar veremiyorum. Anakartların özelliklerini karşılaştırdığımda zen ze+ zen2 zen3 diye bir şeyler gösteriyor ama internetten baktığımda da bunların ne olduğuna dair bir bilgiye erişemedim. Bilgili bir arakdaş atacağım anakartlar içinden sisteme en uygun olanı bana önerebilir mi acaba
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com

Asus Prime A520M-K AM4 Soket Anakart
Asus Prime A520M-K AM4 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Asus Prime A520M-A II AM4 Soket Anakart
Asus Prime A520M-A II AM4 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Asus TUF Gaming A520M Plus II AM4 Soket Anakart
Asus TUF Gaming A520M Plus II AM4 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Asus TUF Gaming B450M-Plus II AM4 Soket Anakart
Asus TUF Gaming B450M-Plus II AM4 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Asus Prime B550M-K AM4 Soket Anakart
Asus Prime B550M-K AM4 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.