Yeni Samsung Galaxy book alınırmı

hus13th

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy-book-on-inceleme-sdn-2.jpg
Merhaba,
Büyük ve ağır laptopundan sıkılmış ve sağa sola taşımaktan yorulmuş olan insanlar grubu şunları istedi.
- Bir tablet pc olsun
- Win 10 olsun ( android olmasın )
- Klavyesi ( 2si 1 arada ) olsun
- Kalemi olsun.
ve kullanıcı talebine göre 2 farklı Samsung Galaxy Book piyasaya sürüldü.
10.1 inç core m işlemcili olan modeli günlük hayatta çok kullanışlı bir ürüne benziyor.

Ancak Sdn editörleri geçtiğimiz günlerde Sdn Cevaplıyor da bu ürünün gereksiz çok pahalı olduğunu söyledi.
Bahssettiğim model 2.400 TL civarı fiyatlarla satılıyor.
Ne dersiniz ?
Gerçekten pahalımı ? Şuan almayalım mı ?
Ucuzlama ihtimali söz konusu ise bekleyelim mi ?
Teşekkürler

Ekli dosyalar

• galaxy-book-on-inceleme-sdn-2.jpg
    galaxy-book-on-inceleme-sdn-2.jpg
    94.2 KB · Görüntüleme: 567

Cel1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Bence almayın ya apple nin asus'un msi nin monsterin dell'in ne bilim bu markaların olduğu yerde şuan samsung laptoplar olmz be biraz pişmesi lazım bence samsungun bu konuda

Ankax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar 15 aralık 2017’de Vatan Bilgisayardan aldım ürünü. Pdf üzerinden kitap düzeltiyorum kalem kullanarak. Açıkçası sadece bu iş için aldım. Başka hiçbir şeye kullanmayacaktım çünkü bilgisayarım var ayrıca.

Ancak cihazı kullanırken ekranın üst bölümünde kalemin kaydırarak yazdığını fark ettim. Sadece üç beş santimetrelik bölümde kalem zayıf be kaydırarak yazıyordu. Videoya çektim servise gönderdim. Servis formatladık düzeldi kullandığınız programla alakalı dedi. Pdf annotator diye bir program kullanıyordum. Cihazı gönderdiler programı kullanmak için kurdum yine. Kurunca hemen değil ama üç beş saat sonra yine aynı hata başladı. Ve sadece program ekranında değil masaüstünde de imleç dokunduğun yerden başka yere işaretliyor. Sırasıyla aşağıdaki yöntemlerin hepsini denedim:

Pdf annotator programını kaldırıp

Restart

Kalem kalibrasyon

Ekran kartı driverını kaldırıp yeniden kurmak

Bütün driverları yeniden kurmak

Bilgisayar ilk geldiğinde aldığım be hiçbir programın kurulu olmadığı backup yedeğinden recovery yapmak

Ancak hiçbiri sorunu çözmedi.

Ben bu aşamaya kadar problemin programdan kaynaklandığını düşünüyordum. Windows’u yeniden kurdum. Ancak pdf annotator kurmadım. Office one note açtım. Hata yine gerçekleşti. Servisin tezi çürüdü. Bugün video çekip tekrar gönderdim servise bakalım ne diyecekler. Çok kullanışlı bir cihaz olmasına rağmen Ama aldığıma alacağıma pişman oldum açıkçası. Servise arızayı ıspatlamak için yırtınıyorum, sayfalar dolusu yazı yazıp video çekiyorum. Aksayan işlerimden hiç bahsetmiyorum bile.

Dişer yorumlarda yazan targus çoklayıcı da gerçekten Rezalet. Harddisk bağladım okumadı. Flash bağlıyken şarj olmuyor. Beş liralık ucuz bir typec-usb harddiski okuyor. Videoyu YouTube yükleyip linki paylaşacağım burada