Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yalnız anakart 4Gb ram destekliyor mu? benimki desteklemiyor 2x2Gb 667MHz ram taktım sonuç toplam 4096Mb kullanılabilir 2867Mb ubuntu 2,8Gb gösteriyor 32bt windows7 enterprise x64 oda aynı yani anakartın desteklemiyorsa boşa masrafa girme ikinci el ddr2 2Gb ram 30lira ben bu fiyata aldım armateknik'ten .
@onurfurkan52 Şimdi anakartın destekliyorsa 2gb daha ram tavsiye edilebilir artık her firma çok güzel ramler üretiyorlar ucuz bulduğunu al bence mhz olayına fazla takılma biri 800 biri 667 olursa 800mhz olan 667mhz te çalışıyor yani bir sıkıntı yok hatta çok para verme ramler kolay kolay bozulmazlar bir bilgisayarcıya git abi ddr2 ram lazım de varsa elinde verir 30-40tl den çok verme everest home edition programıyla ramin mhzine bakabilrisn