Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni PS3 almak için size göre en önemli fark nedir?
Yeni ps3 slim arasında tereddütte kalmış. Hangisini alsam ki diyor... Tabi ki slim almalısın. Yani bence slim her zaman daha çekici gelmiştir bana. Ayrıca eli kulağında çıkmak üzere slim. Fiyatı 800 ile 900 arasında değişicek. Görsel olarak daha iyi ve performans artışı ve elektrik tasarrufları artıları. İşletim sisteminin sürekli güncelleşecek olması da gelişim sürecini hep güncel tutabilir. Kaçırma derim, geliyor. Ben sabırsızlıkla bekliyorum.
Eski Ps3ler Slim modellerinden daha hızlı açılıp oyunlara giriyor internette videosunu izledim geçenlerde karşılaştırmalı testi vardı gereksiz diye foruma taşımamıştım bilginiz olsun gözle görülür bir fark var yaklaşık 5 saniye kadar geç açılıyor menüleri oyunun içinde nasıl bir etkisi olur onu bilmiyorum
ps3 slim bugün görücüye çıkıyor arkadaşlar. beklenen gün geldi. bugün 100 tane falan satış yapıcaklarmış ama ondan öte bağdat caddesindeki mağazalarında turnuvaa yapıp kazanana ps3 slim hediye ediceklermiş.