Yeni projem için yorumlar ve eleştiriler

Onrnrnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam SDN ailesi 🙌

Uzun süredir kafamda olan bir proje vardı, sonunda hayata geçirebildim.
Araba ve motor sevdalılarının hoşuna gideceğini düşündüğüm bir site açtım

Site tamamen otomobil ve motosiklet dünyasına odaklanıyor.
Amacım, bu konulara meraklı olan herkesin tek bir yerden güvenilir ve hızlı bilgi alabilmesini sağlamak.

Sitede bulabileceğiniz içerikler:
– En yeni otomobil ve motosiklet modellerinin tanıtımları
– Araba ve motor dünyasındaki güncel gelişmeler
– Test sürüşleri ve teknik incelemeler
– Kullanıcıların işine yarayacak pratik bilgiler
– Otomotiv sektöründen ilginç haberler ve trendler

Benim için bu site sadece haber vermek değil, aynı zamanda meraklıları bir araya getiren bir topluluk oluşturma fikrinin ilk adımı.
İlerleyen dönemde yorum sistemleri, kullanıcı katkıları ve belki de forum tarzı bölümler eklemeyi düşünüyorum.

Siteyi güncel tutabilmek ve sürekli geliştirebilmek için ekibimiz dışındaki beyinlerin ve gözlerin yorumlarına ve eleştirilerine ihtiyacımız var lütfen çekinmeden açık bir şekilde gerekirse de sert bir şekilde bizleri eleştirin.

Link: nitrosteron.com

Şimdilik temel yapıyı kurdum ama geliştirmeye devam ediyorum. Sizlerden gelecek geri bildirimler benim için çok değerli.
Eksik gördüğünüz, daha iyi olmasını istediğiniz ya da “şu da olsa güzel olur” dediğiniz her şeyi duymak isterim.

Araba ve motor tutkusunu paylaşan herkesin fikirlerine açığım. Hep beraber büyütür, geliştirirsek gerçekten çok kaliteli bir platform ortaya çıkabilir.

Şimdiden eleştirilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. 🙏

İyi forumlar.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,903
İlk eleştiren ben olayım diye herkesten önce yazıyorum. İşim bir garip. Site isminden içerik yahmin ediliyor olmalıydı.