Yeni pc

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan epoxe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

epoxe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Son düzenleme:

yolgezer74

Doçent
Reaksiyon puanı
159
anakart zaten çift ram slotlu ve üstüne tek pci çıkışlı. o boyda bi anakartın cf falan dewsteklemeesini bekler insan. ve ram zaten 2x8. yarın bi gün ekran kartını daha yüksek takayım ya da daha yüksek ram kullanan bi program oyun açayım dersen-ki ps5 kapıda 24 gb ramle geliyor düşün gerisini- o ramleri aldım diye başını taşlara vurursun.
haftaya bana yeni bi sistem geliyor ve ben 4x8 ram takacağım. 16 gb ram artık sadece oyunu oynamaya yarar haberin olsun. amd ryzenlerin store mi gibi pek çok özelliğini kullanmam dersen gene idare eder. ama bence tek modül 16 al sonradan bi kardeş daha ekle yanına.

epoxe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
anakart zaten çift ram slotlu ve üstüne tek pci çıkışlı. o boyda bi anakartın cf falan dewsteklemeesini bekler insan. ve ram zaten 2x8. yarın bi gün ekran kartını daha yüksek takayım ya da daha yüksek ram kullanan bi program oyun açayım dersen-ki ps5 kapıda 24 gb ramle geliyor düşün gerisini- o ramleri aldım diye başını taşlara vurursun.
haftaya bana yeni bi sistem geliyor ve ben 4x8 ram takacağım. 16 gb ram artık sadece oyunu oynamaya yarar haberin olsun. amd ryzenlerin store mi gibi pek çok özelliğini kullanmam dersen gene idare eder. ama bence tek modül 16 al sonradan bi kardeş daha ekle yanına.
Kullandığınız teknik terimleri anlamadım ama anladığım kadarıyla ram miktarı yetersiz. Benim oynamak istediğim oyunlar wolcen, black desert online ve diablo 4, path of exile 2, gibi oyunlar ki bu oyunların çıkmasına 2 sene kadar var.. Sizin tavsiyeniz nedir hazır sistem olarak? 2 tane 16 gb ram mi alayım diyorsunuz?

Son düzenleme:

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
Alabilirsin bu sistemi.