Mystery_Alien
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Yardımcı olursanız sevinirim
EvetBilgisayarınız masaüstü mü?
Yok kasanın yanındaki ekran kartına olan girişten taktık başka çözüm denemedim ramlerle ilgili bir şey olabilir çıkarıp takmakla alakalı videolar gördüm ama pc zaten kurulmuş geldi sadece ekran kartını taktık ramle işimiz de olmadıAnakarta bağlamış olabilir misiniz hdmi/displayport u? Hangi çözümleri denediniz?
Yok kasanın yanındaki ekran kartına olan girişten taktık başka çözüm denemedim ramlerle ilgili bir şey olabilir çıkarıp takmakla alakalı videolar gördüm ama pc zaten kurulmuş geldi sadece ekran kartını taktık ramle işimiz de olmadı
normal bir pcde kargoyla gonderince ekran kartının zarar görmemesi için ayrı gönderiyorlar başka ekran kartı anakartla uyumlu başka monitörüm yol monitör açılırken ekranda markanın adı çıkıyor ama biraz bekledikten sonra sinyal yok diyorhem kurulu geldi diyon hem ekran kartini taktik diyon ne is? monitoru mu demek istedin?
monitore elektrik gelmiyor. taktiginiz ekran karti anakartla uyumlu mu?
yaninda baska monitor varsa onla dene bide.
Ekran kartının üstünde ki pin girişine güç kablosu takmam gerek,takdın mı ?Yok kasanın yanındaki ekran kartına olan girişten taktık başka çözüm denemedim ramlerle ilgili bir şey olabilir çıkarıp takmakla alakalı videolar gördüm ama pc zaten kurulmuş geldi sadece ekran kartını taktık ramle işimiz de olmadı
Evet sorun oymuş teşekkürlerEkran kartınız hangi model? Eğer PSU dan güç isteyen bir kart ise güç kablosunu karta takmamış olabilirsiniz. Ek olarak anakartın üzerinde DEBUG ledleri mevcuttur. Oradaki ledlere bakarsanız sorunun tam olarak neyden kaynaklı olduğuna dair bir şeyler söyleyebiliriz.