Yeni PC ve monitör aldım ama monitör sinyal yok hatası veriyor?

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Bilgisayarınız masaüstü mü?

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Anakarta bağlamış olabilir misiniz hdmi/displayport u? Hangi çözümleri denediniz?

Mystery_Alien

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Anakarta bağlamış olabilir misiniz hdmi/displayport u? Hangi çözümleri denediniz?
Yok kasanın yanındaki ekran kartına olan girişten taktık başka çözüm denemedim ramlerle ilgili bir şey olabilir çıkarıp takmakla alakalı videolar gördüm ama pc zaten kurulmuş geldi sadece ekran kartını taktık ramle işimiz de olmadı

1qazse4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yok kasanın yanındaki ekran kartına olan girişten taktık başka çözüm denemedim ramlerle ilgili bir şey olabilir çıkarıp takmakla alakalı videolar gördüm ama pc zaten kurulmuş geldi sadece ekran kartını taktık ramle işimiz de olmadı

hem kurulu geldi diyon hem ekran kartini taktik diyon ne is? monitoru mu demek istedin?

monitore elektrik gelmiyor. taktiginiz ekran karti anakartla uyumlu mu?
yaninda baska monitor varsa onla dene bide.

Mystery_Alien

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
hem kurulu geldi diyon hem ekran kartini taktik diyon ne is? monitoru mu demek istedin?

monitore elektrik gelmiyor. taktiginiz ekran karti anakartla uyumlu mu?
yaninda baska monitor varsa onla dene bide.
normal bir pcde kargoyla gonderince ekran kartının zarar görmemesi için ayrı gönderiyorlar başka ekran kartı anakartla uyumlu başka monitörüm yol monitör açılırken ekranda markanın adı çıkıyor ama biraz bekledikten sonra sinyal yok diyor

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Ekran kartınız hangi model? Eğer PSU dan güç isteyen bir kart ise güç kablosunu karta takmamış olabilirsiniz. Ek olarak anakartın üzerinde DEBUG ledleri mevcuttur. Oradaki ledlere bakarsanız sorunun tam olarak neyden kaynaklı olduğuna dair bir şeyler söyleyebiliriz.

1qazse4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
intel sistemlerde gomulu bir ekran kartida oluyor. Onun yuvasi anakart uzerinde olur. Varsa oyle bir yuva monitoru oraya tak. Calisirsa oburu duzelene kadar ordan kullanirsin bari.

Ruyifo

Asistan
Reaksiyon puanı
82
Ekran kartının üstünde ki pin girişine güç kablosu takmam gerek,takdın mı ?

Mystery_Alien

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ekran kartınız hangi model? Eğer PSU dan güç isteyen bir kart ise güç kablosunu karta takmamış olabilirsiniz. Ek olarak anakartın üzerinde DEBUG ledleri mevcuttur. Oradaki ledlere bakarsanız sorunun tam olarak neyden kaynaklı olduğuna dair bir şeyler söyleyebiliriz.
Evet sorun oymuş teşekkürler