Yeni Pc Alacağım Yardım edin

lykos64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi arkadaşlar ben casper'dan yeni pc almayı düşünüyorum bi kaç araştırma yaptım ama kesin bir sonuç alamadım
bazıları casper'ın bilgisayarları çöp diyor bazıları hazır bilgisayar çöp diyor alacağım pc'nin özellikleri şunlar;

İşlemci
Intel® Core ™ i7-2600 İşlemci
İşletim Sistemi
Orijinal Windows® 7 Home Premium (64 Bit)
İşlemci Hızı
İşlemci hızı 3.40 GHz., Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.80 GHz'e kadar, 8 MB Intel® Akıllı Bellek
Ram
8 GB DDR3 Bellek
Ekran Kartı
2GB ATI HD6750 Ekran Kartı (1 GB DDR5 Ayrılmış Bellek)
Harddisk
1 TB SATA Harddisk

Sizce Bu pc iyimi değilmi beni kaç sene götürür.
Bi sorum daha var ekran kartı bugüne kadar çıkmış tüm oyunları kaldırırmı tavsiyelerinizi bekliyorum.
teşekkür ederim...

Redbull64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hmm bende hazır bilgisayar çöp diye düşünüyorum ama özelliklere bakılırsa iyi bir bilgisayar gibi gözüküyor .

unutulmazx

Doçent
Reaksiyon puanı
14
güzel bilgisayar biraz idare etsin diyosan ekran kartını biraz yükselt ama yine de sistem iyi

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
o sistem casperde ise fiyat performansı iki katıdır elle toplasan yarıya maledersin fiyat ne dediler bu arada

Joseph7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence İyi Bir Bilgisayar Yalnız Biraz Daha ekran kartının yüksek olması daha iyidir

lykos64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fiyat 2.039 tl başka düşündüğüm pc daha var eniştemin pc den almayı düşünüyorum tam özelliklerini bilmiyorum am o pc de i7 işlemci 6gb ddr3 ram 4gb ekran kartı olması lazım harddisk 1.5 tb 2.300 tl ye aldı

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Bence pc topla daha iyi olur.

lykos64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
google gir bak ben bugün o ekran kartının tam modelini öğreniyim sölerim tam aklıma gelmiyo ekran kartının ismi ama gördüm yani var 4gb ekran kartı

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
fiyat 2.039 tl başka düşündüğüm pc daha var eniştemin pc den almayı düşünüyorum tam özelliklerini bilmiyorum am o pc de i7 işlemci 6gb ddr3 ram 4gb ekran kartı olması lazım harddisk 1.5 tb 2.300 tl ye aldı
kasa ekran kartı hariç gerisi iyi ama monitör nasıl fiyatda iyi al derim kartı degişirsin yanında verecegi yazıcı vs den karlı olursun

--- Mesaj Güncellendi ---

google gir bak ben bugün o ekran kartının tam modelini öğreniyim sölerim tam aklıma gelmiyo ekran kartının ismi ama gördüm yani var 4gb ekran kartı
Quadro FX 5800 4 GB 'ün fiyatı ise tam 3.499 Dolar.

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Pc yi ne için kullanacağını, ayırdığın bütçeyi ve monitör isteyip istemediğini söylersen arkadaşlar ayrıntılı bilgi verecektir. Ayrıca anakartı belirtmemişsin. Bende hazır bilgisayar almayı pek mantıklı bulmuyorum. Kendin toplarsan daha ucuza gelir. Son olarak, babam casper almış bitane eve çok fazla ses çıkarıyor. Çok rahatsız ediyor. Pişmanız :)

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Pc yi ne için kullanacağını, ayırdığın bütçeyi ve monitör isteyip istemediğini söylersen arkadaşlar ayrıntılı bilgi verecektir. Ayrıca anakartı belirtmemişsin. Bende hazır bilgisayar almayı pek mantıklı bulmuyorum. Kendin toplarsan daha ucuza gelir. Son olarak, babam casper almış bitane eve çok fazla ses çıkarıyor. Çok rahatsız ediyor. Pişmanız :)[/QUOTE

pc nizin sesinden kurtulmanız için fanlarını iyi bir fan la degişin sesden kurtulun derim biraz masraf olacak ama deger

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bu pc oyun için olmaz. ekran kartı iyi değil. bunun benzeri:

SAPPHIRE HD6750 GDDR3 1GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı - 178 TL

belleğini 2 gb olması seni yanıltmasın. çipseti orta seviye bir kart. yeni nesil oyunları oynatır. ancak battlefield 3 gibi oyunları yüksek detayda oynamak hayal olur. uzun süre de götürmez. yakın gelecekte ekran kartını yenilemen gerekir.

işlemci de göz boyamak için i7 2600 konmuş. halbuki i5 2500K + HD 6950 gibi bir çözüm aynı fiyata gelirdi ve çok çok daha performanslı olurdu.

özele bu sistem oyun sistemi değil. donanımdan fazla anlamayan müşterileri kandırmak için kurulmuş bir tuzak. :)

bütçeni söylersen sana sistem toplayabiliriz. :)

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eve çok kısa süreli gidebiliyorum. O yüzden ilgilenemedim. Bu yaz hallederim inş :)

Redbull64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
i5 2500 ile HD6850 de yüksek performans görebilirsin..

lykos64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2.100 lira civarında bütcem var mayısın sonuna doğru almayı düşünüyorum 2.100 lira'ya monitör ve kasa toplayabilirmiyiz oyun oynamak için lazım bana pc beni en az 2 yıl götürmeli sizde yardımcı olursanız en iyisi biz pc toplayalım yorumları bekliyorum teşekkürler...

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Eksen Bilgisayar'a intelin 3. nesil işlemcileri ile ilgili fiyatlandırma gelmiş ay sonu yada mayısın ilk haftası 3. nesil intel işlemcilerin satışına başlanacakmış...

sistem alma niyeti olanlar biraz daha sabrederlerse sağlam ve biraz daha uzun ömürlü bir sisteme geçmiş olurlar...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
2.100 lira civarında bütcem var mayısın sonuna doğru almayı düşünüyorum 2.100 lira'ya monitör ve kasa toplayabilirmiyiz oyun oynamak için lazım bana pc beni en az 2 yıl götürmeli sizde yardımcı olursanız en iyisi biz pc toplayalım yorumları bekliyorum teşekkürler...
toplarsın. 2100 liraya monitör dahil iyi bir oyun sistemi olur. bu ay sonu yeni işlemciler çıkacak. daha yeni ekran kartları da gelecek. şimdiden sistem önerisi vermek yanıltıcı olur. mayıs sonu, alacağın zaman konu açarsan yardımcı oluruz inşallah. :)