Yeni Oyunumuz Shipz Çok Yakında Appstore'da

burakalba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir grup arkadaş oturduk mobil cihazlara yönelik oyunlar yapmaya başladık. İlk oyunumuz '' Shipz '' i kısa bir süre önce android markete ekledik IOS versiyonu da çok yakın zamanda marketteki yerini alacak.Oyun görüntülerine Google Play linkinden ulaşabilirsiniz. Bu süreçte kendimizi geliştirmemiz için iyi veya kötü yorumlarınıza ihtiyacımız var. Fırsat bulursanız deneyip bizlere görüşlerinizi bildirirseniz çok memnun oluruz. Hepinize iyi oyunlar.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.GolemWorks.Shipz&hl=tr

ozgur79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir grup arkadaş oturduk mobil cihazlara yönelik oyunlar yapmaya başladık. İlk oyunumuz '' Shipz '' i kısa bir süre önce android markete ekledik IOS versiyonu da çok yakın zamanda marketteki yerini alacak.Oyun görüntülerine Google Play linkinden ulaşabilirsiniz. Bu süreçte kendimizi geliştirmemiz için iyi veya kötü yorumlarınıza ihtiyacımız var. Fırsat bulursanız deneyip bizlere görüşlerinizi bildirirseniz çok memnun oluruz. Hepinize iyi oyunlar.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.GolemWorks.Shipz&hl=tr

Hocam ben yükledim de Türkçe değil bende. İngilizce mi yaptınız oyunu, eğer Türkçe değilse güncelleme ile bekliyoruz.

burakalba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam ben yükledim de Türkçe değil bende. İngilizce mi yaptınız oyunu, eğer Türkçe değilse güncelleme ile bekliyoruz.

Türkçe versiyonunu çok yakında Markete koyacagiz. İlgin için çok tesekkurler. : )

tarikk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hangi programlama diliyle yazıyoraunuz?

burakalba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuanda Unity3d ve C# kullanıyoruz.

oucakkaya121

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyunu ücretsiz yapıp reklamlardan iyi para kazanılıyor mu acaba ya merak ettim :)

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Mobil platformda olsa yerli oyunların gelişmesi çok hoşuma gidiyor. İnş. bir gün pc için bir oyun yaparsınız :)