Yeni online oyun arıyorum

8alperen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar yeni onlıne oyun arıyorum mmmofps veya survival tarzında olursa sevinirim önerilerinizi beklıyorum:blink::biggrin::flowers:

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
mmorpg isteseydin truva online'ı önerirdim. Hem başlayalı fazla da olmadı.

Bourne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İş arkadaşlarımın deli gibi oynadığı 4story var. oynamadım, bilmiyorum ancak hastalık derecesinde bi bağımlılıkları var oyuna, bilirsin belki.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Knight Online Cabal Online Hero Turkey Metin 2

8alperen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler mmorpg istememiştim mmofps varsa iyi olur

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
MMOFPS arıyorsan warfacei tavsiye ederim rusça şuan beta ama oyuncu sayısı 3 milyon ben oynuyorum muhteşem crysis 2 den hiçbir farkı yok (haritalar hariç) moba dersen League of Legends

- - - Mesaj Güncellendi - - -

zaten warface i crytek yaptı

8alperen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eed o oyunu biliyorum ama bna göre deil bn mmorpg oyunlarıunı fazla beceremiom

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
klanlar.org ta var tavsiye ederim bir zamanlar baya oynamıştım

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Fps olarak warface çok iyi Türkçe açılmadı daha,dünde Mars online indirdim denedim pve modları çok iyi ama oyun bende çok agırdı odaya girmesi çok uzundu kaldırdım şimdi.

herifz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Farklı ve özgün bir MMOFPS arıyorsan sana Renaissance Heroes'i önerebilirim. 8 farklı karakteri, görev ve başarı sistemi, eğlenceli modları ve Rönesans dönemine özgü teması ile gerçekten hareketli bir oyundur. :)

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Vindictus ve League of Legends oynuyorum ikisinide öneririm :)

neslatpahe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Az önce bir konu paylaştım, http://forum.shiftdelete.net/online-oyunlar/321392-2-dunya-savasi-temali-bir-fps-army-rage.html

Uzun süredir oynuyorum bu oyunu. EU server da başladık arkadaşlarımla. TR sunucuları açılınca şimdi buraya gectik. 2. Dünya Savaşı konseptini seviyorsanız, rekabeti ve etkinliği bol bir fps arıyorsanız şiddetle tavsiye ederim.

Ayrıca hali hazırda oynayanlar varsa güçlü bir ekip kurmayı planlıyoruz ve bize katılmak isteyen olursa bnmle pm yoluyla iletişime geçsin.

Kolay gelsin :)

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
call of duty 6 indir fourdeltaone ile multi oynayabilirsin çok zevkli.

UltravioleTT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu oyundaki pvp zevkini knight hariç hiçbir oyunda bulamadım. Grafikleride çok iyi oyundur. hile yok en önemlisi :)
[MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION]

TheDestroyer35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence hiçbirini oynama.Klansavaslari.net ve devamında klanlar.org manyağı 3 kişilik bir grup adına konuşuyorum,kurtul :)

UltravioleTT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
metin2 mi böö çoluk çocuk dolu vede hile var karahan yaş ortalaması yüksek bir oyun sesli ortamda(skype,raidcall) konuşarak dahada güzel bir oyun haline geliyor :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
metin2 mi böö çoluk çocuk dolu vede hile var karahan yaş ortalaması yüksek bir oyun sesli ortamda(skype,raidcall) konuşarak dahada güzel bir oyun haline geliyor :)
@Artvincenter
Sen 30 lvl'lere rastlamışsın normalda oyuna online sayısı azaldı eskisine göre yüksek leveller oyunda ben oynuyorum arada ortamdaki oyuncularlar konuşmak icin skype kullanıyorum bence iyi bir oyun :D

UltravioleTT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
olabilir bundan 2.5-3 sene önce biraz oynamıştım metin2 yi son halini bilmiyorum ama karahanda şu var bütün GM lerle raidcall adlı konuşma programında görüşebiliyorsun şikayetlerini sesli olarak 1v1 anlatabiliyorsun bunu sağlan başka bir oyun görmedim :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
olabilir bundan 2.5-3 sene önce biraz oynamıştım metin2 yi son halini bilmiyorum ama karahanda şu var bütün GM lerle raidcall adlı konuşma programında görüşebiliyorsun şikayetlerini sesli olarak 1v1 anlatabiliyorsun bunu sağlan başka bir oyun görmedim :)
@Artvincenter
Gm lere fısıldama yollamamız yetiyor :D o özellik metin2 'De yok sanırım ama gideri olan bir oyundur :D