Yeni modem tavsiye - zyxel 3625-t20a

Satellitef

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, yeni bir modem arayışım mevcut, durumumu size anlatayim, önerilerinizi bekliyorum.

Odam ile salon arasinda mutfak var(duvar ince) wifi ile baglanmak zorundayim ve oyun oynarim. Hiz-ping durumu dolayisiyla benim için oldukça önemli. Ayrica evde 4 kisiyiz ve yoğun kullaniriz interneti telefon pc tv ile.

Asus ac750 aldım, ping/hiz wifi ile rezaletti iade ettim, bilmiyorum belki bana gelen cihaz bozuktur.

Aradığımda en az şikayeti olan modem zyxel 3625-t20a çıktı, ama alan sayısının da az olmasi etkiliyor tabi bu durumu. Bu modem benim isteklerimi karşılar mi? Pisman eder mi?
Başka oneriniz varsa onuda degerlendirebilirim.

Bu arada hepsiburada da14 gün içinde iade olayi yokmuş modem için, virus zamani aldim bozuk çıktı bide servisle ugrasmak zorunda kalicam...

Fatih_10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhabalar, yeni bir modem arayışım mevcut, durumumu size anlatayim, önerilerinizi bekliyorum.

Odam ile salon arasinda mutfak var(duvar ince) wifi ile baglanmak zorundayim ve oyun oynarim. Hiz-ping durumu dolayisiyla benim için oldukça önemli. Ayrica evde 4 kisiyiz ve yoğun kullaniriz interneti telefon pc tv ile.

Asus ac750 aldım, ping/hiz wifi ile rezaletti iade ettim, bilmiyorum belki bana gelen cihaz bozuktur.

Aradığımda en az şikayeti olan modem zyxel 3625-t20a çıktı, ama alan sayısının da az olmasi etkiliyor tabi bu durumu. Bu modem benim isteklerimi karşılar mi? Pisman eder mi?

Bu arada hepsiburada da14 gün içinde iade olayi yokmuş modem için, virus zamani aldim bozuk çıktı bide servisle ugrasmak zorunda kalicam...

Bende zyxel 3625 modelini kullanıyorum sinyal gücü oldukça iyi bir cihaz fazlasıyla işini görecektir. bende ayını şekilde 3 bilgisayar ve 3 telefonla bağlanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. senin de sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

bum bum ciao

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30

Ben keenetic extra dsl kullanıyorum. Fazlasıyla memnunum hatta hayır olsun diye daha fazla paraya bile alabilirmişim özelliklerini gördüğümde ? bu arada mesafeli satış sözleşmelerinde istediğin gibi cihazını gönderebilirsin. Onlar sadece seni uğraştırmak isterler. Çok kolay bir şekilde online olarak da tüketici mahkemesine başvurabilirsiniz. Gerisini hepsiburada düşünür. Ben neleri neleri iade ettim bir bilsen ? Mesafeli satış sözleşmesi ile alsan dahi ürünün kusurlu olmadıkça iade edemeyeceğin çok çok çok az ürün var. Sizi kazıklamalarına izin vermeyin. İsterseniz kutusunun rengini beğenmedim deyip bile gönderirsiniz.