Xiaominin Modemi Güzel Gibi DuruyorMerhabalar, ben yeni modem almak istiyorum. Yeni modem'i neye göre almalıyım? Bir de öneriniz var mı?
Peki modem alırken bir şeye göre mi almam gerek kafama göre alabiliyor muyum?Xiaominin Modemi Güzel Gibi Duruyor
Bir Şeye Göre Alman Gerek Değil Diye BiliyorumPeki modem alırken bir şeye göre mi almam gerek kafama göre alabiliyor muyum?
Zyxel al Geniş bantlı modem olmasına dikkat et irternet hızınız kaç ?Merhabalar, ben yeni modem almak istiyorum. Yeni modem'i neye göre almalıyım? Bir de öneriniz var mı?
24MbpsZyxel al Geniş bantlı modem olmasına dikkat et irternet hızınız kaç ?
ve bütceniz vdsl hatmı adsl mi
adsl vdsl ?24Mbps
ve modem için ayrılan butce24Mbps
ADS - VDSL nereden bakıcağımı bulamadım yardımcı olabilir misiniz?adsl vdsl ?
adsl olup olmadığı yazar zaten bilgisinin yanında, eğer adsl alırsanız 16mbps, vdsl alırsanız size uygun paket ve altyapınıza bağlı olarak hız alırsınız markalar da önemli fakat hem 2.4Ghz hem de 5Ghz olan bir model tercih etmeye çalışın. 2.4 ve 5Ghz farkı mesela bir cihaz 2.4Ghz üzerinden interneti çok yavaşlatacak birşey yapsa bile diğerine etki etmemesidir. İnternetten alacaksanız vdsl modem yazdığınızda belli başlı markaların modelleri çıkar güvendiğiniz bir siteden bütçenize uygun olan modemi alabilirsiniz iyi akşamlar merak ettiğiniz bir şey var ise sorabilirsinizADS - VDSL nereden bakıcağımı bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
24 vdsl oluyor.ADS - VDSL nereden bakıcağımı bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
Cevabınız için teşekkür ederim, sizin bana önerebileceğiniz bir model var mı?l
adsl olup olmadığı yazar zaten bilgisinin yanında, eğer adsl alırsanız 16mbps, vdsl alırsanız size uygun paket ve altyapınıza bağlı olarak hız alırsınız markalar da önemli fakat hem 2.4Ghz hem de 5Ghz olan bir model tercih etmeye çalışın. 2.4 ve 5Ghz farkı mesela bir cihaz 2.4Ghz üzerinden interneti çok yavaşlatacak birşey yapsa bile diğerine etki etmemesidir. İnternetten alacaksanız vdsl modem yazdığınızda belli başlı markaların modelleri çıkar güvendiğiniz bir siteden bütçenize uygun olan modemi alabilirsiniz iyi akşamlar merak ettiğiniz bir şey var ise sorabilirsiniz.
Zyxel NBG6604 AC1200 1200 Mbps 5 Ghz Dual Band Access Point & Router Fiyatları ve ÖzellikleriBütçe 300₺, yeterli olmaz derseniz biraz daha aşabilirim.
buda olabilirBütçe 300₺, yeterli olmaz derseniz biraz daha aşabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cevabınız için teşekkür ederim, sizin bana önerebileceğiniz bir model var mı?
hocam ben 360tl iken Tp-Link Archer Vr300 almıştım. Turknet'te 35mbps'lik paketten 33mbps alıyorum. Çekim alanı biraz düşük ama bana yeterliydi ancak sizin bu kadar para vermenize gerek yok daha ucuza öneren arkadaşlardan bakabilirsiniz.Bütçe 300₺, yeterli olmaz derseniz biraz daha aşabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cevabınız için teşekkür ederim, sizin bana önerebileceğiniz bir model var mı?