Yeni modem alacağım ama?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sd1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sd1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhabalar, ben yeni modem almak istiyorum. Yeni modem'i neye göre almalıyım? Bir de öneriniz var mı?

AMC

Profesör
Reaksiyon puanı
847
Vdsl destekli al xiaomi filan değil tp link yada zyxel al.

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Merhabalar, ben yeni modem almak istiyorum. Yeni modem'i neye göre almalıyım? Bir de öneriniz var mı?
Zyxel al Geniş bantlı modem olmasına dikkat et irternet hızınız kaç ?
ve bütceniz vdsl hatmı adsl mi

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
l
ADS - VDSL nereden bakıcağımı bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
adsl olup olmadığı yazar zaten bilgisinin yanında, eğer adsl alırsanız 16mbps, vdsl alırsanız size uygun paket ve altyapınıza bağlı olarak hız alırsınız markalar da önemli fakat hem 2.4Ghz hem de 5Ghz olan bir model tercih etmeye çalışın. 2.4 ve 5Ghz farkı mesela bir cihaz 2.4Ghz üzerinden interneti çok yavaşlatacak birşey yapsa bile diğerine etki etmemesidir. İnternetten alacaksanız vdsl modem yazdığınızda belli başlı markaların modelleri çıkar güvendiğiniz bir siteden bütçenize uygun olan modemi alabilirsiniz iyi akşamlar merak ettiğiniz bir şey var ise sorabilirsiniz :).

sd1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bütçe 300₺, yeterli olmaz derseniz biraz daha aşabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

l
adsl olup olmadığı yazar zaten bilgisinin yanında, eğer adsl alırsanız 16mbps, vdsl alırsanız size uygun paket ve altyapınıza bağlı olarak hız alırsınız markalar da önemli fakat hem 2.4Ghz hem de 5Ghz olan bir model tercih etmeye çalışın. 2.4 ve 5Ghz farkı mesela bir cihaz 2.4Ghz üzerinden interneti çok yavaşlatacak birşey yapsa bile diğerine etki etmemesidir. İnternetten alacaksanız vdsl modem yazdığınızda belli başlı markaların modelleri çıkar güvendiğiniz bir siteden bütçenize uygun olan modemi alabilirsiniz iyi akşamlar merak ettiğiniz bir şey var ise sorabilirsiniz :).
Cevabınız için teşekkür ederim, sizin bana önerebileceğiniz bir model var mı?

• Beğen
Reactions: bwr

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Zyxel NBG6604 AC1200 1200 Mbps 5 Ghz Dual Band Access Point & Router Fiyatları ve Özellikleri
buyrun

buda olabilir

Son düzenleme:

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758

hocam ben 360tl iken Tp-Link Archer Vr300 almıştım. Turknet'te 35mbps'lik paketten 33mbps alıyorum. Çekim alanı biraz düşük ama bana yeterliydi ancak sizin bu kadar para vermenize gerek yok daha ucuza öneren arkadaşlardan bakabilirsiniz.