Yeni Macbook

berkkan

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Yeni Macbook 12 inç incelemesi çekilen modeli alacağım hakkı abiler 5200tlye felan almış sanırım bende ilk kez macbook kullanacağım 4300e alacağım sizce nasıl önerirmisiniz teşekkürler

asprin

Asistan
Reaksiyon puanı
45
bir eczacı olarak geçen gün gittiğim bir eczanede ( bu arada eczane otomasyon sistemimiz çok Geniş olduğu için belli bir saatten sonra pc kasar olurdu ) eczacı arkadaşım mac sistem kurmuş ama sistemi windows ile kurmuş, sabah 08:00 nöbete başladım, gece 01:45 kadar aralıksız reçete giriş yaptım, abi hiç mi kasmaz, hiç mi donmaz, hiç mi dur demez, mac in her şeyi bence muhteşem 4300 ise hemen al derim. ve göreceksin windows ile yaptığımız hataları ne kadar minumuma hatta o kadar akıcı dinamikki anlatılmaz. DİREK AL.

berkkan

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
eyv reisim sagolasın

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Arkadaşlar Yeni Macbook 12 inç incelemesi çekilen modeli alacağım hakkı abiler 5200tlye felan almış sanırım bende ilk kez macbook kullanacağım 4300e alacağım sizce nasıl önerirmisiniz teşekkürler
Gayet güzel cihaz. Günlük işleri çok rahat yapabileceğiniz şık,hızlı ve güzel cihaz. Ayrıca rose gold rengi ayrı bi cezbetti beni.

berkkan

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
hacılar o modelden vazgeçtim APPLE MacBook Pro Retina MF839TU/A bunu alacağım ben ççok sekme kullanıyorum bunu tavsiye etti appleda yorumlarınız nedir

trianon

Asistan
Reaksiyon puanı
15
hacılar o modelden vazgeçtim APPLE MacBook Pro Retina MF839TU/A bunu alacağım ben ççok sekme kullanıyorum bunu tavsiye etti appleda yorumlarınız nedir
Bend 12 inçlik macbook almayı düşünüyorum macbok pro 1.5 kg civarı çok kalın. Ve ağır bir cihaz

berkkan

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
macbook pro aldım bakalımyarın gelecek yaw arkadaş sadece ince 12 inçlik olan ondan dolayı almadım bende yani çoklu işlem yapacaksan donacak o 12 inç macbook

trianon

Asistan
Reaksiyon puanı
15
macbook pro aldım bakalımyarın gelecek yaw arkadaş sadece ince 12 inçlik olan ondan dolayı almadım bende yani çoklu işlem yapacaksan donacak o 12 inç macbook
Ama işlemciyi yeniledler bir arkadaş ben kullandım core m 5 işlemciyle i5 işlemci arasında neredeyse hiçbir fark yok dedi

berkkan

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
valla reis apple kendisine sordum çok sekmeli kullanıyorum diye macbook pro almanızı tavsiye eder yoksa donmalar yaşayabilirsiniz dediler karar senin :D