Yeni Iphone Parmak izi tarayıcısıyla gelebilir!

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Apple’ın geleneksel WWDC konferansı’na sayılı günler kala, sunulacak yeni ürünler hakkındaki söylentiler de artıyor. iOS7 işletim sisteminin tanıtılmasının beklendiği konferasından ardından, Apple’ın iPhone 5S ile rakiplerini şaşırtacak büyük bir sürpriz yapabileceği söyleniyor.

130603_iphone_5.hlarge.jpg

Yeni nesil iPhone hakkındaki beklentiler, Worldwide Developers Conference etkinliğinin yaklaşmasıyla yoğunlaştı. Apple’in yeni işletim sistemi iOS 7’yle sunulacak olan iPhone 5S’in, eski modellerden çok farklı bir tasarımla sunulabileceği öne sürülüyor.

Tasarımcı Federico Ciccarese, söylentilerden yola çıkarak iPhone 5S hakkındaki çizimlerini internette sundu. Ciccarese’nin sunduğu çizimde, açma tuşunun yerini alan ‘parmak izi tarayıcısı’ bulunuyor. En çok dikkat çeken özellik ise 5S’in kıvrımlı ekrana sahip olması.

Mashable sitesinin haberine göre, yeni iPhone’un Ciccarese’nin çizimleriyle birebir aynı çıkması düşük bir olasılık. Konuya yakın kaynaklar, gelecekte akıllı telefonlarda bulunması beklenen parmak izi tarayıcısının iPhone 5S’te olmayacağını öne sürdü. Bu teknolojinin iPhone 6 ile sunulması bekleniyor.

iPhone 5S, yaz sonunda veya sonbaharda plastik iPhone ile satışa sunulabilir.

Kaynak

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sanmiyorum. Parmak izi okuyucusu ve bu tip bir ekran 5s'te olmayacak..

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
hayır parmak izi okuyucu olsa ne olacak :D zamanın laptoplara koydular ama kullanan kimseyi görmedim :D sanki devlet sırrı saklıyoruz :D

sonicar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tasarım hatası detected... dışbükey bir ekran pek akıllıca olmaz. görünüş açısından mükemmel olsa da, özellikle çizilme ve kırılmaya karşı çok savunmasız olur. ille de kıvrımlı ekran olacaksa içbükey olması daha mantıklı olur. dışbükey ekran pek kullanışlı olmaz, isterseniz kendiniz test edin. başparmağınız dışbükey bir ekrana mı yoksa içbükey bir ekrana mı daha elverişli hareketler yapar.

Best OfThe Best

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
parmak izi okuyucusu harika bişey. ben kullanıyorum milletin ağzı açık kalıyor. bkz. Motorola Atrix

siyahiyenzorba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence klasik tasarımlarından şaşmayacaklardır. Yenilik konusuna gelince donanımsal olarak pek fazla beklentim yok ama yazılım konusunda umutluyum.

sinangj

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle suanki sadece ve şık tasarımdan fazla uzaklasmayacaklardır

qwerty67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu söylenti daha öncedende vardı, sonra yalanlandı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hayır parmak izi okuyucu olsa ne olacak :D zamanın laptoplara koydular ama kullanan kimseyi görmedim :D sanki devlet sırrı saklıyoruz :D
Ya Pentagon tarafından izleniyorsak ? :D

sabrisaruhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cep telefonunda güvenlik olarak parmak izine gerek yok , amacı farklı olsa tamam ama , kişisel bir eşyanın güvenliği ile ilgili abartı kafalar yaşamak saçma.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Yalan haber bu telefonda parmak izi bakma şeyini dexter dizisinde gördüm ölen birinin parmak izini telefonda taratıp arıyordu.

DeJong

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Parmak izine gerek yok ya. Sonra sevgililer birbirlerinin parmağını kesmeye kalklarlar. Allah muhafaza :D

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Adamlar gelicek güncellemeyi ortada kesti patenti kaptı motoroladan tabi koyacak iphoneye