- Reaksiyon puanı
- 227
Bu olayla dün karşılaştım.Akrabam 2 hafta önce ttnet ten bir telefon almış ve beni aradı.2 yıllık sözleşmeleri bitmiş ve yeniden sözleşme imzalamaları halinde 6 ay boyunca 9 küsür lira ödeyeceklerdi.Daha önce bende böyle bir telefon almıştım ve onayladım ama ttnet bayiliklerine sormasını istedim.Onlarda iyice emin olduktan sonra gelen telefonu onaylıyorlar.Tabi eniştem anlamaz bu işte.Kendisine kargoyla sözleşme gelmiş ve imzalamış.Dün kuzenim bana telefon açtı.İnternetleri gitmiş,ttneti aradıklarında hatlarının türknet'e geçirildiğini öğrenmiş.Bende ttneti aradım ve ilk aldığım cevap ortada kendilerini ttnetten arıyoruz,yan kuruluşuyuz vs. diye arayıp türknet yada başka sağlayıcılara geçiriyorlarmış.Bende türknet'in müşteri hizmetlerine 2 saat ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım.Sabah olduğunda bazı araştırmalarım sonucunda bulunduğum bölgede farklı servisler tarafından 3-4 kişinin interneti kesilmiş ve servisi değişmiş. Diğer sorun şu ki; verdikleri kullanıcı bilgilerini modeme giremiyoruz.Çünkü kullanıcı adı [MENTION=59927]ttnet[/MENTION].Bunu değiştiremiyoruz.En sonunda faks çektik.Bakalım sonuç ne olacak.