Yeni Hürrem Sultan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
:D

[video=youtube;azmMSNbYOzY]https://www.youtube.com/watch?v=azmMSNbYOzY[/video]

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Ohh çok şükür şu dizi bitti.. Bitti diyorum bittiğinden eminim çünkü hiçbir taklit aslının yerini tutmaz..

Daha önce eski dizilerimizde bunun örnekleri çok mesela Erdal Özyağcılar Bizimkiler dizisindeki şükrü karakterini bırakınca dizi bitmişti. Sonra Aydan Burhan Mahallenin Muhtarları dizisinde Fadime karakterini bıraktığında dizi bitmişti. Meltem cumbul Yılan Hikayesini bırakınca dizi bitmişti.. İşte bu dizide taklitle yürümez bu aptal diziyi o kadın götürüyordu o kadında bırakırsa iş biter.. Geçmiş olsun.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Ohh çok şükür şu dizi bitti.. Bitti diyorum bittiğinden eminim çünkü hiçbir taklit aslının yerini tutmaz..

Erken sevinme Muratım... :)

O kadar kolay değil Muhteşem Süleymanı bitirmek..
Harem ağzına kadar dolu.. :)
Daha Mustafanın kellesi yerinde...
Dizide yapılacak çok iş duruyor geride... :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Erken sevinme Muratım... :)

O kadar kolay değil Muhteşem Süleymanı bitirmek..
Harem ağzına kadar dolu.. :)
Daha Mustafanın kellesi yerinde...
Dizide yapılacak çok iş duruyor geride... :)
Yok hocam yok o diziden bi nane olmaz artık.. Tabi birden bire bitmez ama yavaş yavaş gidici.:D Bi dizinin karakterinin değişmesi demek hani yemek olduktan sonra bi sürahi suyu tencerenin içine dökersin yaa buda öyle bişey işte.. Hani pişmiş aşa su katılır mı diye söz var ya buda öyle bişey işte..

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hürremin yerine geçmesi gereken asıl kişi! !! ! :D Bu olamaz asıl kiş ibu olmalı :D

Yolanthe-Cabau-resimleri-7.jpg

Yengeniz!! :D

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Yok hocam yok o diziden bi nane olmaz artık.. Tabi birden bire bitmez ama yavaş yavaş gidici.:D Bi dizinin karakterinin değişmesi demek hani yemek olduktan sonra bi sürahi suyu tencerenin içine dökersin yaa buda öyle bişey işte.. Hani pişmiş aşa su katılır mı diye söz var ya buda öyle bişey işte..

Sana farklı bir bakış açısı getireyim..
Ya Meryem Uzerli gerçekten bu kadar sorunlu değilse... ?
Ya bunlar diziye karşı olan ilgi ve merakı yükseltmek adına yapılan bir reklamsa ?

Sezon finalini bir şekilde yaptıktan sonra bir yaz boyunca diziye olan ilgiyi belli bir seviyede tutmak için bu konuyu pişirip pişirip koyacaklar önümüze...

Sezon başlamadan önce de tamam ikna ettik, anlaştık deyip işi çözecekler..

Halkta daha yeni bir heyecanla bekleyecek Hürremini.. :)

Daha 2 yıl öncesine kadar 3-5 bin tl kazanan sıradan bir oyuncu şimdi aylık 140 bin tl ye yeni kontrat alıyorsa bu kadar naz ya reklam ya da aptallıktır diye düşünüyorum..

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Sana farklı bir bakış açısı getireyim..
Ya Meryem Uzerli gerçekten bu kadar sorunlu değilse... ?
Ya bunlar diziye karşı olan ilgi ve merakı yükseltmek adına yapılan bir reklamsa ?

Sezon finalini bir şekilde yaptıktan sonra bir yaz boyunca diziye olan ilgiyi belli bir seviyede tutmak için bu konuyu pişirip pişirip koyacaklar önümüze...

Sezon başlamadan önce de tamam ikna ettik, anlaştık deyip işi çözecekler..

Halkta daha yeni bir heyecanla bekleyecek Hürremini.. :)

Daha 2 yıl öncesine kadar 3-5 bin tl kazanan sıradan bir oyuncu şimdi aylık 140 bin tl ye yeni kontrat alıyorsa bu kadar naz ya reklam ya da aptallıktır diye düşünüyorum..
Tespitler müthiş.. Ama bu dizi zaten çok izlenen bi kaç diziden bi tanesi böyle şeylere ihtiyacı varmıdırkine??..

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Tespitler müthiş.. Ama bu dizi zaten çok izlenen bi kaç diziden bi tanesi böyle şeylere ihtiyacı varmıdırkine??..

Abi olmaz mı ?

Reklam bütçesine göre para kazanan dizilerden geliri belli bir seviyede tutmak ya da yükseltmek için herşeyi yapabileceklerine eminim ben...

Muhteşem Yüzyılı hala tarihsel olgulara hakaret ettiği gerekçesiyle izlemeyen ciddi bir kesim var bu ülkede...

Onlarında ilgisini bir şekilde çekmek lazım :)

Şaka bir yana Hürrem gerçekten giderse dizi ciddi derecede kan kaybedecek. Ama doğru düzgün dizinin olmadığı piyasada son sezonunu da oynar.. Zaten seneye son olacaktı..

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Meryemi tepelere çıkardık ulus olarak kendini ne sanıyor acaba ? Bizde Hürrem çok

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
spartacüstede asıl karakter degişti ancak dizi yine reytingler tavanda bitti hocam bizm halkımız her türlü izler rahat ol :D
Ama bi diziyi ayakta tutan bi as oyuncuları vardır bide yan oyuncuları vardır yan oyuncuları değişirse pek önemli değilde as oyuncularından biri kadında olsa değiştimi var yaa ciddi anlamda izleyici kaybeder..

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Ama bi diziyi ayakta tutan bi as oyuncuları vardır bide yan oyuncuları vardır yan oyuncuları değişirse pek önemli değilde as oyuncularından biri kadında olsa değiştimi var yaa ciddi anlamda izleyici kaybeder..

Pargalı öldüğü gün dizi benim için bittiydi mesela :P

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=327890]Empatik[/MENTION] bu kız bi yerden tanıdık geliyor ama pardon yengemiz :D adı neydi ya

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Alia yapamayacaksan ver bana banlama gücü ben o gücü iyilik adına kullanırım .. D:: D:D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Çok kişinin kellesi gidecek bu konuda!

:D